Yritys info

Avecom Media Oy on ammattilaiskäyttöön suunnattujen video-, ääni- ja esitystekniikkatuotteiden myyntiin ja vuokraukseen erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat video-, elokuva- ja äänituotantoa tekevät yritykset, yhteisöt ja harrastajat.

Ostaessasi tuotteen tai palvelun saat myös aitoa tuotetukea ja ammattitietoista tuotetietoa. Tervetuloa käymään ja keskustelemaan sopivista ratkaisuista. Tuote-esittelyt kannattaa sopia etukäteen. Yritys on toiminut vuodesta 1996 ja on kokonaan kotimaisessa omistuksessa.

Tarjouspyyntöjen perusteella tehtyjen tilausten lisäksi lisäksi voit ostaa meiltä ammattituotteita verkkokaupastamme.
Kaupan toimitusehdot.

Avecom Media Oy:n kanssa on turvallista asioida.
Yritys kuuluu parhaimpaan luottoluokitusluokkaan. Lisätietoa Suomen Yrittäjien verkkosivulta.

Ly: 1071099-7
Kotipaikka Jyväskylä Kr.nro: 697.047
Avecom Media Oy on Suomen yrittäjät jäsenyritys

Company info

Avecom Media Ltd is a company specializing in the sale and rental of professional and broadcast video, sound and presentation technology products. Our customers are video and audio production companies, communities and enthusiasts. When purchasing a product or service, you also receive genuine product support and professional product information. Welcome to visit and discuss appropriate solutions. Avecom Media also has a department specializing in the import of AV/professional video products. The company has been operating since 1996 and has been wholly owned by a Finnish company. In addition to orders made on the basis of bidding requests, you can also buy professional merchandise from our online store.

European Union VAT ID: FI10710997