Blackmagic julkaisi URSA Broadcast G2 -kameran

Blackmagic URSA Broadcast G2 on päivitetty malli URSA Broadcast G1 -kamerasta. Aiemmassa mallissa ollut heikompi kuvatoisto hämärässä pitäisi olla G2 -mallissa parantunut roimasti. 6K digital film kuvasensori tuo digitalisen filmin laadun TV- ja dokumenttipuolelle. Kamerassa on 6144 x 3456 pikselin sensori dual gain ISO Gainilla (+36dB) ja 13 stopin dynaaminen toistoalue. URSA Broadcast G2 sisältää nyt myös H.265 ja H.264 formaatin tallennuksen Blackmagic RAW -formaattien lisäksi. Kamerassa on generaatio 5 color science -värit, sekä USB-C -liitäntä ulkoiselle levylle sekä tuki SSD -telakalle. Luonnollisesti kamerassa on 12G SDI ulostulo ja SDI ulostulo etsimelle ja studiomonitorille. Blackmagic julkaisi myös päivitetyn version Studio Viewfinder -kameramonitorista. Kamera sisältää nyt seuraavat lisävarusteet kameran mukana: Top Handle, Shoulder Mount, V-Lock plate, B4 ja EF lens adapter! Kameran on kerrottu tulevan saataville rajoitetusti marraskuun aikana. Jos haluat kameran tämän vuoden puolella, kannattaa tilaus tehdä heti.

Blackmagic URSA Broadcast G2 ominaisuuksia
Native 6K sensor with 13 stops of dynamic range.
Up to +36dB ISO for incredible low light performance.
USB-C port allows recording directly to external disks.
Includes Blackmagic generation 5 color science.
Features incredible quality Blackmagic RAW recording.
Optional focus and zoom demands for lens control.
Compatible with new Blackmagic URSA Mini Recorder.
Includes full DaVinci Resolve Studio for post production.

Call Now Button