Työasemat videonkäsittelyyn ja livetuotantoon

Avecom toimittaa työasemia merkittäville toimijoille mm. livetuotantojärjestelmiin. Teemme työasemia kevyträkkeihin, salkkuihin ja desktop -koteloihin asennettuna. Periaatteena on käyttää laadukkaita komponentteja ja hyväksi havaittuja emolevyratkaisuja työasemissa. Käyttötarve määrittää tarpeet näytönohjaimen, prosessorin ja muistien osalta. Ohjelmistoina koneisiin asennetaan niin Adobe-, Davinci Resolve- ja Edius X -videonkäsittelyohjelmistoja sekä livetuotannon videomiksereitä ja hidastinsovelluksia esim. Vmix ja Avtake CutFour Pro Sport sekä asiakkaiden erikoisohjelmistoja. Saat työasemiin tarvittavat video I/O -liitännät SDI -liitännöillä esim. monikanava videokäsittelyyn. Monikanava video I/O -ratkaisut vaativat emolevyltä paljon PCI -lane -kaistaa, mihin osaamme valita oikeat tuotteet.

Videoeditoinnin monitorointiin saat kauttamme SDI -video ulostulokortit editointityöasemiin esim. referenssivideomonitoreille (mm. JVC JVC DT-U31E ja vastaavat).

Kysy tarjousta AMD- tai Intel -työasemista videoeditointiin ja livevideon käsittelyyn myynnistämme! Kaupoista löytyvät valmiskoneet eivät tarjoa optimaalista ratkaisua tarpeisiin vaan ovat enemmän ja vähäemmän kompromisseja. Tarpeeseen sopiva työasema ei välttämättä ole kallis ratkaisu!

Call Now Button