JVC PTZ -kameramallit uusiutuvat

JVC julkaisi jokin aika sitten uudet PTZ -robottikameramallit. Mallisto sisältää 4K-ja HD -mallit. 4K mallin toimitukset ovat nyt alkaneet. HD -mallien toimitukset alkanevat marras-joulukuussa.

JVC KY-PZ400 4K PTZ -kamera on varustettu isommalla 1/2.5″ CMOS kennolla, mikä tekee kameran kuvakohinasta pienen. Kamera on varustettu 12x zoomilla. Liitännöissä löytyy 3G-SDI- (HD) ja UHD HDMI (4k) -ulostulo. Ultra HD mahdollistaa maksimissaan 2160/30p,25p toiston, HD:ssä on tuki myös 50P lähdölle. Kamerassa on dual streaming, eli kahden IP streamin lähetysmahdollisuus yhtä aikaa. Lähetysstandardeja ovat mm. SRT, RTSP, RTMP, RTMPS, H264, H265, MJPEG. Lisäksi kamerassa on NDI HX2 4K UHD tuki sekä NDI:n kaltainen open source SRT -protokolla. Kamerassa on ainutlaatuinen Multi-camera VITC (Vertical Interval Timecode) and NTP (Network Time Protocol) synchronization. Tämä vaatii NTP -serverin käyttöä mikä luo kellon IP -verkkoon.

Ohjausprotokollissa JVC tukee monipuolisesti, ohjausprotokollia ovat JVC LAN IP-ohjaus myös internetin läpi erikositoiminnoilla (JVC RM-LP100E ohjain), Visca IP, ONVIF, RS-232C/RS-422, VISCA ja tietysti NDI.

JVC KY-PZ200 HD -mallit tulevat myyntiin vuoden lopulla ja mallit sisältävät mallit NDI:llä ja ilman. Kameroissa on hieman pienempi 1/2.8″ CMOS kenno ja pidempi 20x zoom. Muutoin kamerat ovat samankaltaisia 4K -mallin kanssa.

Uudet JVC PTZ -kameramallit ovat hinnoiteltu varsin maltillisesti ominaisuuksiinsa nähden!

Lisätietoa:

https://eu.jvc.com/pro/news/jvc-launches-professional-4k-and-hd-ptz-cameras-with-ndi-and-srt,391.html

https://eu.jvc.com/pro/pro-camcorders/ptz-cameras/

Avecom on virallinen JVC maahantuoja Suomessa.

Call Now Button