Aputure julkisti Nova P600c RGBWW -paneelin!

Aputure Nova P600c on tehokas 600W RGBWW Soft LED -paneeli, mikä pohjautuu Nova P300c-valoon. Uutuudessa on valotehoa kaksinkertaisesti Nova P300c malliin verrattuna, 298luxia kolmen metrin etäisyydeltä, ja se tuottaa tarkan väritoiston. CCT on 2000K-10000K. Valossa on sisäänrakennettu virtalähde.

Nova P600c mallissa on neljä ohjausaluetta, mitkä mahdollistavat enemmän tehosteita ja suuremman syvyyden tehosteissa sekä yksilöllisen DMX -ohjauksen. Lisäksi se tukee uusia DMX-toimintoja, kuten LumenRadioCRMX-, 16-bittinen DMX- ja Lead -Follow Modea.

Nova P600c on suunniteltu ammattikäyttöön. Uusi ohjauskontrolli sisältää standardin mukaisen LumenRadioCRMX:n, millä se liittyy mihin tahansa CRMX-ohjausjärjestelmään. Nova P600c tarjoaa uuden langattoman liitäntänsä ohjauksen ilman kontrolliboksin liittämistäkin ja se on yhteensopiva SidusLink-mobiilisovelluksen ohjauksen kanssa.

Call Now Button