Blackmagic Design julkisti Atem Mini Extreme- ja Pocket Camera 6K Pro:n

Päivitys 12.3.2021: Ensierä nyt Atem Mini Extreme ISO mallia nyt varastossa.

Päivitys 2.3. 2021: Saimme ensierän varastoon Pocket Cinema Camera Pro 6K:ta ja Atem Mini Extreme:ä. Atem Mini Extreme ISO ja Web Presenter HD toimitukset eivät vielä ole alkaneet.

Blackmagic Design julkisti joukon uutuuksia ja päivityksiä: Atem Mini Extreme, Atem Mini Extreme ISO, Pocket Cinema Camera 6K Pro ja Web Presenter HD:n. Uutuudet ovat tilattavissa heti kauttamme. Tarkempi toimitusaika-arvio selviää piakkoin.netut ND-filtterit.

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro

Pro malli sisältää mm. kääntyvän LCD -näytö ja sisäänrakennetut ND-filtterit. Lisävarusteena kameraan saa Pocket Cinema Camera EVF Pro etsimen ja Battery Grip Pro lisäakkukotelon.

Blackmagic Design Atem Mini Extreme ja Atem Mini Extreme ISO

Uusissa Extreme malleissa on jopa kahdeksan HDMI tuloa,  4 ATEM Advanced Chroma Keyeriä, kuusi erillistä DVE efektiä, kaksi media playeriä, 2 downstream keyeriä, 16 ikkunainen multiview, kaksi USB porttia ja useampi aux -kanava. Atem Mini Extreme malleissa on kaksi USB-porttia, minkä kautta älypuhelinta voi käyttää USB-portin kautta. Näin esimerkiksi webcam ja puhelin voivat olla kytkettynä samaan aikaan ilman erillistä hubia. Atem Mini Extremessä on myös kaksi itsenäistä HDMI-ulostuloa. ISO -,allissa on jopa kahdeksan tulokanavan taltiointi ja program kanavan taltiointi. Atem Camera Control Panel on päivittynyt versioon 8.6. Extreme ja Extreme ISO ovat tilattavissa nyt

Blackmagic Design Web Presenter HD

Uusi Web Presenter HD on tarkoitettu videostreameriksi SDI -tuotantomikserien kanssa esim Atem Television Studio HD, Television Studio Pro ja järeämmät Blackmac mikserit. Web Presenterissä on 12G SDI sisääntulo skaalaimilla. Streamaus tapahtuu HD laadulla H.264 koodekkia käyttäen. Laitteessa on USB webcam liitäntä mitä voi myös käyttää älypuhelimen yhdistämiseen 4G/5G yhteyttä varten. Lisäksi löytyy ethernet liitäntä kiinteitä yhteyksiä varten. HDMI monitor liitännän kautta saa preview kuvan lisäksi infodataa streamauksesta.

Call Now Button