Video Assist 3G ja 12G saivat USB webcam output tuen!

Blackmagic Design julkaisi päivityksen Video Assist mallistoon mikä lisää uuden mielenkiintoisen ominaisuuden Video Assist 3G ja 12G -malleihin. Kytke kamerasi SDI:llä tai HDMI:llä Video Assistiin ja kytke Video Assist USB-C liitännästä tietokoneeseen niin saat videokamerasi kuvan web-kamerana tietokoneeseen 1080p laadulla! USB webcam output -ominaisuus sisältyy 3.3 firmware versioon ja voit ladata sen täältä. Ominaisuus toimii ainakin näiden sovellusten kanssa: Open Broadcaster, YouTube Live, Facebook Live, Skype, Zoom, Twitc

Blackmagic Video Assist 3.3 update adds webcam support from the USB‑C connection for Blackmagic Video Assist 3G and Blackmagic Video Assist 12G HDR models. Now customers can connect to computers and stream live video using any major streaming software or platform in full HD resolution 1080p quality. The software is tricked into thinking video assist is a common webcam which works with Open Broadcaster, YouTube Live, Facebook Live, Skype, Zoom, Twitch and more. Blackmagic Video Assist 3.3 update also adds audio monitoring channel selection for Blackmagic Video Assist 3G models and XLR audio mapping for Blackmagic Video Assist 7″ 3G.

Call Now Button