Blackmagic Design julkisti Davinci Resolve 17 version lisävarusteineen

Blackmagic Design julkisti Davinci Resolve 17 version. Uusi versio sisältää 300 uutta ominaisuutta ja parannusta sisältäen HDR grading -työkalut, uudelleen suunnitellun primäärisen värikorjaimen ja uuden Fairlight audio enginen aikaa säästävillä toiminnoilla. Perusversio on maksuton ja Studio versio maksaa vain 255€ + alv. Lisäksi kun nyt ostat Davinci Resolve Studio lisenssin meiltä niin saat veloituksetta Blackmagic Design DaVinci Resolve Speed Editor keyboard paneelin rajoitetun ajan!! Nyt saatavuus heti varastostamme!

DaVinci Resolve Speed Editor

Blackmagic Design DaVinci Resolve Speed Editor on kompakti keyboard nopeampaan editointiin sisältäeb ison pyörän jog/shuttle ym. toiminnoille. Keyboard toimii bluetooth yhteydellä. Hinta on 255€ + alv. Rajoitetun ajan asiakas saa tilaamalla Davinci Resolve Studio ohjelmiston Speed Editor Keyboardin veloituksetta!

Fairlight Desktop Console

Fairlight Desktop Console audiopaneeli sisältää 12 korkealaatuista kosketusherkkää liukua ja nuppia ja LCD -näytön kanavatietoihin. Se sisältää myös automatisoidun kontrollin sekä HDMI -liitännän audiomittareille ja asetuksille. Paneeli tulee saataville joulukuussa. Hinta on 3039€ + alv.

Call Now Button