Canon julkaisi EOS C70 cinema -kameran

Canon EOS C70 on ensimmäinen peilittömien järjestelmäkameroiden RF-bajonetilla varustettu videotuotantokamera. Lisävarusteena tulee saataville myös 0,71x-bajonettisovitin EF-objektiiveille. “Speed Boosterin” avulla laajakulmaisuus kasvaa ja valovoima kasvaa aukon verran.

Canon EOS C70 sisältää saman Super 35mm Dual Gain -kennon (koko 26,2 x 13,8 mm) kuin EOS C300 Mark III. Dynamiikka on 16 stoppia, ja HDR -tallennus, värintoisto sekä kuvanlaatu niukassa valossa ovat samaa luokkaa kuin EOS C300 Mark III:ssa.

Kompaktin kameran kennon jäähdytys hoidetaan tuulettimella, mikä siirtää ilmaasuorittimen ja kennon vierestä kanavaa pitkin niin että kameran herkät osat eivät altistu jäähdytysilman epäpuhtauksille ja kosteudelle.

Dual pixel -automaattitarkennusta on paranneltu, tarkennus osaa seurata kasvoja sekä liikkuvia kohteita. Kamerassa on myös automaattinen herkkyyden ssäätö, kohteen seuranta ja ISO -automatiikka.

Videotallennus onnistuu 4K-, UHD-, 2K- ja full HD -tarkkuuksilla Canon XF-AVC -muodossa 10-bittisenä 4:2:2-väritarkkuudella. Lite RAW -tallennus kamerasta puuttuu. Kahta UHS-II-nopeusluokan SD -korttipaikkaa voi käyttää jatkuvaan kuvaukseen, varmuuskopiointiin tai kahden videoformaatin tallentamiseen yhtä aikaa.

Suurnopeustallennus onnistuu 4K -tarkkuudella 120fps -tallennusnopeudella. Super 16mm -moodissa tallennus onnistuu 180fps -nopeudella.

Videokuva vakautetaan objektiivin optisen vakaimen ja kameran kameran digitaalisen vakaimen yhdistelmällä. Sisäänrakennettu ND -suodin yltää 10:n aukon himmennykseen.

Kameran liitännöistä löytyy kaksi mini-XLR -liitintä mikeille ja kaksi HDMI output -liitäntää. Ohjelmoitavia painikkeita kamerasssa on 13 kappaletta.

Canon EOS C70 maksaa noin 4800€ + alv ja 0,71x speed booster noin 590€ + alv. Toimitusten odotetaan alkavan marraskuun aikana. Pyydä tarjous myynnistämem ja ennakkotilaa kamera.

Lisätietoa Canon.fi

Call Now Button