Blackmagic Julkisti UltraStudio Recorder 3G ja Video Assist 3G mallit

Blackmagic Design UltraStudio Monitor 3G ja UltraStudio Recorder 3G tukevat nyt 3G-SDI signaaleja eli 50/60fps 1080p resoluutiolla sekä HDMI -signaalissa. Lisäksi uudet mallit sisältävät Thunderbolt 3 -liitännän uudemmille koneille. 10-bit 4:2:2 YUV tai RGB tuki.
Ultra Studio Recorder 3G tuotesivulle
Ultra Studio Monitor 3G tuotesivulle

Blackmagic Video Assist 3G monitoritallentimet

Blackmagic julkaisi viime syksynä 12G video Assist mallit. Nyt julksitettavat mallit ovat max. 3G-SDI signaaliin kykeneviä malleja eli ne pystyvät ottamaan vastaan max. full HD 50/60 fps signaalia SDI tai HDMI -liitännöistä. Edullisempien hintojen vuoksi myös LCD-paneelien kirkkaudet ovat alhaisemmat verrattuna 12G -malleihin.
Blackmagic Video Assist 7″ 3G tuotesivulle
Blackmagic Video Assist 5″ 3G tuotesivulle

Call Now Button