Blackmagic Design julkisti ATEM Mini Pro videomikserin ja Pocket Cinema Camera 6K/4K studiokamerapäivityksen

Blackmagic Design ATEM Mini Pro on uusi kompakti videomikseri neljällä HDMI -videotulolla. Lisämä Atem Mini malliin mm. Multiview videoulostulo, H.264 RTMP -streaming verkkoliitännästä ja H.264 tallennus AAC -äänellä USB-C 3.1 levylle.

Kätevänkokoinen HDMI -videomikseri monipuolisilla ominaisuuksilla, missä on neljä 4 HDMI -input liitäntää up-down-cross muuntimilla, monipuolinen näyttöpaneeli painikkeilla kompaktissa koossa, RTMP streaming ja program tallennus UBB-C -medialle. 1 kanavainen Media Player ja keyer. Mikserin lisätoimintoihin voidaan käyttää myös Atem Software Control ohjelmistoa. Laitteessa on sisäänrakennettu audiomikseri ammattiominaisuuksilla kuten kuusialueinen EQ, äänikompressori ja limitteri.

Liitännät:
Neljä HDMI -input liitäntää up/down/cross skaalaimilla (max 1080p60) updowncross
Kaksi 3.5mm mikkiliitäntää, Audio Mixer sisältäen 6ch EQ, Compressor ja Limiter
Program/Multiview HDMI out
2x 3.5mm mic-liitäntää
RJ45 ethernet streamaukseen
USB-C tallennukseen tai tietokone sisääntuloon (esim Skype, Teams, OBS)
Virtaliitin 12V

Ominaisuuksia:
Kevyt ja kompakti helppokäyttöinen videomikseripaneeli
Kuvamikseriin voidaan liittää neljä kameraa tai tietokonetta HDMI -liitännällä
Updown cross kuvanopeuden ja koon muuntimet HDMI-sisääntuloissa ( converts, re-syncs)
Audiomikseri + 6 band EQ, äänikompressori ja limitteri
USB-C toimii webcam -laitteena ja tukee kaikkia video-ohjelmistoja (mukaanlukien Skype, Teams, OBS)
H.264 RTMP streaming RJ45 verkkoliitännän kautta esim. Youtubeen
H.264 recording -tallennus USB-C 3.1 liitännäiselle Flash -medialevylle
Kaksi 3.5mm stereo audio input tuloa mm. mikrofoneille
ATEM Software Control Mac / Windows tietokoneille veloituksetta
Internal media 20 RGBA kuville (titles, opening plates, ogos)
ATEM Advanced Chroma Key for green/blue screen work
Multiview kaikkien tulojen monitotointiin
Supports remote HDMI control with Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K /4K (like studio Camera)

v. 6.9 Päivitys Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K ja 4K malleille tekee niistä studiokameroita

Heti saatavissa oleva firmware päivitys tekee mahdolliseksi muuttaa Pocket Cinema Camera 6K ja 4K kuva-asetuksia ATEM Mini switcher Atem Control ohjelmistolla sekä ohjata soveltuvia linssimalle sekä lisää tally valon tuen kameralle.

Firmware updates:
Camera control via HDMI connection
Remote lens control
On air red tally indication
Preview green tally indication
DaVinci Resolve primary color corrector
Remote camera settings
Remote timecode sync
Remote record trigger for Blackmagic RAW
Preview and tally indicator on LCD

Lisätietoa

Blackmagic Design announced new software update for its popular Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K and 6K models that include powerful studio camera features. Now customers can connect to an ATEM Mini switcher and get control of the camera parameters, lens and tally light. ATEM Mini can control up to 4 cameras via the HDMI video connection and ensure all cameras are perfectly matched for a professional live studio workflow. Now the same Blackmagic Pocket Cinema Camera can work as a digital film camera and a studio camera!

Blackmagic Camera Update 6.9 is available for download now from the Blackmagic Design web site.

Video and control is via the HDMI connection, which is available as soon as customers plug the cameras in. The record light becomes a tally light so customers can see which camera is on air. The ATEM Software Control camera page has a camera control unit (CCU) style interface for adjusting and matching their cameras. Move the CCU control vertically for iris and left to right to adjust black level. It’s the same as a broadcast CCU. There are also controls for color tint to balance the camera as well as focus, gain and shutter speed. Customers can even ISO record Blackmagic RAW in the camera for editing later.

The elegant design of the Blackmagic Pocket Cinema Camera packs an incredible number of high end digital film features into a miniaturized, handheld design. Made from lightweight carbon fiber polycarbonate composite, the camera features a multifunction handgrip with all controls for recording, ISO, WB and shutter angle right at their fingertips. Because it’s an advanced digital film camera, the sensor is designed to reduce thermal noise allowing cleaner shadows and higher ISO. Plus the large 5 inch LCD makes it possible to get perfect focus at 4K and 6K resolutions.

The Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K model features a 4/3 image sensor with 4096 x 2160 resolution and an MFT lens mount, allowing customers to capture wide dynamic range and Hollywood quality, digital film images in the palm of their hand. The MFT mount lets customers use super compact, lightweight and affordable lenses so customers can take the camera anywhere, even locations that are too hostile for larger cameras.

Call Now Button