Työvälineet streamaukseen

Koronaepidemian takia tarpeet video streamaukseen kasvavat varsinkin oppilaitos ja työpuolella. Avecom tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja niin tiimikommunikaatioon ja nettistreamilähetyksiin vaikkapa tuote-esityksiin.

Blackmagic Atem Mini tarjoaa monipuolisen neljäkanavaisen videomikserin Microsoft Teams ja Skype palavereihin kun halutaa vaihtaa kuvakulmaa ja lisätä vaikkapa läppärin kuva yhdeksi videotuloksi. Edullinen Atem Mini on kovan kysynnän takia tällä hetkellä tilausjonotuote, joten kannattaa toimia ripeästi ja laittaa tilaus että laitteen joskus saakin. Blackmagic ATEM Mini Pro uutuus tarjoaa lisäksi myös h265 rautastreamerin ja h.264 tallennuksen Flash levylle sekä multiview -toiminnon. Atem Mini blogi.

Vaihtoehto Atem Minille on Blackmagic Design Ultrastudio Mini Recorder HDMI/SDI ulkoinen kaappauslaite Thunderbolt -koneisiin (Thunderbolt 3 vaatii sovittimen) ja soveltuva videomikseri/streameriohjelmisto. USB3 -liitännällä varustettuihin läppäreihin käy Blackmagic Design Intensity Shuttle USB3 ulkoinen HDMI -videokaappauslaite. PCIe -liitännällä varustettuihen työasemiin seveltuvat esim. Decklink Mini Recorder 4K HDM/SDI kaappauskortti ja kun halutaan esim. neljä videotuloa niin Decklink DUO 2 SDI monikavava videokaappauskortti on oiva valinta.

Tarjoamme nyt itse kehittämäämme Avtake CutFour Pro ohjelmistoa puoleen hintaan videokaappauslaitteiden ostajalle! CutFour Pro tarjoaa monikanavamiksauksen tehokkaassa PC-koneessa ja streamauksen esim. Youtubeen. Meiltä saat myös kokonaisen CutFour Pro töaseman missä luonnollisesti voi käyttää myös muita ohjelmistoja.

Isompiin streamauksiin tarjoamme myös esim. Blackmagic Design Atem Television Studio HD– ja Atem Television Studio PRO 4K -videomiksereitä yhdistettynä rauta webvideostreamereihin.

Rautastreamereillä voidaan streamata video/ääni verkkopalveluihin ilman tietokonetta. Valikoimaamme kuuluvat Teradek VidiU -tuotteet, Magewell Ultra Stream HDMI– ja Ultra Stream SDI -mallit sekä Cerevo -tuotteet. Osassa tuotteita on vain H264 -streamaus ja 25/30P kuvanopeustuki ja osassa tuotteissa on uudempi H265 HEVC -tuki ja 50/60P kuvanopeustuki. On olemassa myös all in one laitteita kuten Cerevo LiveWedge.

Yhden videokamerastreamin lähetyksissä ei sovi unohtaa tuotantokameroita, mistä löytyy RTMP -videostreamaus suoraan kamerasta, kuten JVC GY-HM250E ja Panasonic AG-CX350 ja AG-CX10. JVC:hen saa wifi tai LAN USB adapterin, minkä jälkeen streamaus onnistuu. Myös AG-CX10 tarvitsee USB -sovittimen.

HD SDI-kaapelikela

Avecom toimittaa merkittävissä määrin SDI-kaapelikeloja tuotantokäyttöön asiakkaan toivomien pituuksien ja kuvasignaalin speksien mukaisesti. Kysy meiltä tarvitsemiasi 3G/6G/12G SDI -kaapeleita kelaimilla!

Välillä suorissa lähetyksissä tarvitsee myös käyttää langattomia videokameralinkkejä. Tarjoamme ratkaisut lyhemmän ja pidemmän välin videolinkkejä. Pidemmän kantaman videolinkit toimivat myös rakenteiden läpikin lyhyillä siirtoetäisyyksillä. Videolinkki tuotteet

Call Now Button