Grass Valley Edius Pro 9.5 julkaistiin

Grass Valley julkaisi IBC2019 messuilla Edius Pro 9.5 ja Workgroup päivityksen, mikä on heti ladattavissa veloituksetta version 9 omistajille. Edius Pro 9.5 tarjoaa erittäin kattavan natiivin tuen eri kameroiden kuvaformaateille Sony, JVC, Canon, Panasonic ja Blackmagic -kameroille. Myös RAW -tuki on varsin kattava sisältäen natiivin tuen Canon RAW, Sony RAW ja Blackmagic RAW.

Grass Valley julkaisi Plus -promootion, eli jokainen joka ostaa Edius 9 Pro tai Workgroup ohjelmiston 13.9.2019 jälkeen saa veloituksetta ensi vuonna julkaistavan uuden 10 -täysversion lisenssin. Tämä koskee myös päivitys ja crossrade -versioita (Ainoastaan kampanjaan ei kuulu Home versio). Lisäksi Edius 9 ostaja saa mukaan veloituksetta NewblueFX Titler 5 tekstitysohjelmiston täysversion! Kampanja koskee myös päivitysversioita!

Edius tuotteet sivulle

Edius Pro 9.5 uudet ominaisuudet

Uudet ominaisuudet ovat
– Blackmagic RAW -klippien tuonti. Natiivi tuki ilman pluginia
– Multicam Audio Sync audiodatan perusteella (analysoi klippen audion ja tahdistaa sen mukaan)
– Canon EOS C500 Mark II formaattien tuki
– Sony Raw support päivitetty versioon 3.3. T, Sony X-OCN import
– Export ProRes 4444 clips with alpha channel
– Mync medianhallintaohjelmisto tukee myös Blackmagic RAW -klippejä

Edius Pro 9.5 video

Call Now Button