Uudet kompaktit Canon XA50 ja XA55 4K -kamerat nyt varastossa

Canon julkaisi keväällä uudet pienet käsivideokamerat ammattikäyttöön. XA -sarjan 4K mallit yltävät 25P UHD -laatuun ja ne tarjoavat parempaa HD kuvanlaatua 50P kuvanopeudella kuin aiemmat XA -sarjan mallit. Canon XA-50 ja XA55 ovat varustettu herkällä 1″ CMOS kennolla ja Canon XA40 1/2″ CMOS kennolla. Kaikissa uusissa malleissa on Canonin hyvin toimiva DUAL PIXEL AF (DAF) -automaattitarkennus yhdistettynä 15x optiseen zoomiin (XA40 – 20x zoom). Jos haluat hyväm automaattitarkennuksen, on Canon paras valinta. Canon XA55 tarjoaa myös HDMI -liitännän lisäksi 3G-SDI -lähdön esim. suoratuotantoihin. Kameroissa on dynaaminen zoom, jolla telepäätä saadaan lisättyä ismomman kennon ansiosta HD-tallennuksessa.

Kun tarvitset UHD 50P -tallennusta, kannattaa silloin tutustua myös Canon XF400 ja Canon XF405 (tämä sisältää 3G-SDI lähdön) -kameroihin.

Editointioohjelmistona kannattaa tutustoa myös Grass Valley Edius Pro 9 ohjelmistoon, mikä tarjoaa hyvän Canon tiedostoformaattien tuen reaaliaikaisen editointikokemuksen. Ohjelmistosta on saatavana myös crossrade versio jos sinulla on mikä tahansa muuvideoeditointiohjelmisto.
Call Now Button