Blackmagic Design NAB messu-uutuudet

Blackmagic Design Julkisti NAB 2019 -messuilla lukuisia uutuuksia, missä kantavana teemana on tuki jopa 8K -kuvasignaaleille.

Blackmagic Design HyperDeck Extreme 8K HDR

Hyperdeck sarjan uusi lippulaiva 8K HDR -tuella ja H265 tallennusmahdollisuudella, tallentaa max. 8h 8K videota yhdelle 1TB CFAST -kortille. Tallentimessa on sisäinen välimuisti, 3D LUTit, natiivi 8K. Tallentimessa on kosketusnäyttö perinteisten VTR -painikkeiden ja isoon jogipyörän lisäksi. Tallennettu materiaali voidaan siirtää FTP-yhteydellä 10G Ethernet-liitännällä. Uutuus tulee saataville kesällä.
Tuotesivulle
Hinta: 4779€ + alv

Blackmagic Design HyperDeck Extreme Control

HyperDeck Extreme Control -ohjain soveltuu max. kahdeksan Hyperdeck -tallentimen ohjaukseen ja myöskin vanhojen nauhuriden (VTR) -ohjaukseen. Uutuus tulee saataville kesäkuussa.
Tuotesivulle
Hinta: 1245€ + alv

Blackmagic Design MultiDock 10G

MultiDock 10G on uusi SSD -telakka, mihin voidaan kytkeä neljä erillistä SSD -levyä yhtäaikaa 10 Gb/s USB-C -liitännällä. Se voiidaan liittää myös HyperDeck Extreme 8K HDR -tallentimeen. Levyt voidaan myös parittaa RAID -konfiguraatioksi 2 + 2. Uutuus tulee saataville kesäkuussa.
Tuotesivulle
Hinta: 525€ + alv

Blackmagic Design ATEM Constellation 8K

ATEM Constellation 8K on uusi ATEM miksereiden lippulaivamalli 8K -tuella. Siinä on 4 M/E prosessointilinjaa, 40kpl 12G-SDI tuloa, 24kpl 12G SDI lähtöä, neljä DVE:tä, 16 keyeriä, 4kpl Media Player, 4kpl Multi View lähtöjä, 2kpl Super Sourcea ja video signaalin UP/Cross konversioprosessointi kaikissa SDI-tuloissa. Mikserissä on myös matriisiominaisuuksia.
Mikserin softa-ohjauspaneelin lisäksi mikseri tukee kaikkia ATEM -mikseripaneeleita.
Mikserissä on myös 156 -kanavainen Fairlight -äänimikseri, millä voidaan miksata SDI embedded audio ja MADI -äänet videoulostuloihin, että kahteen erilliseen 32 -kanavaiseen stereo MADI -väylään.

Uutuus on saatavilla heti.
Tuotesivulle
Hinta: 8775€ + alv

Blackmagic Design Teranex Mini SDI to HDMI 8K

Teranex Mini SDI to HDMI 8K HDR 8K monitorointiin isoihin televisioihin ja projektoreihin. Soveltuu mainiosti ATEM Constellation 8K lisävarusteeksi. Muunnin tukee HDR formaatteja ja 33 pisteen 10-bittiset RGB LUT:teja. Lisäksi laitteessa on aaltomuoto-, vektori-, parade- ja histogram -videoskooppi sekä monitorin kalibrointi -probe. Saatavilla toukokuussa.
Tuotesivulle
Hinta: 1145€ + alv

Blackmagic Design DaVinci Resolve 16

DaVinci Resolve 16 on nyt saatavana BETA-versiona ja se tuo seuraavia uudistuksia mukanaan: Neural Engine facial recognition, speed warp, auto color balancing, hot matching and object removal.
Veloitukseton päivitys
Tuotesivulle

Blackmagic Design DaVinci Resolve Editor Keyboard

DaVinci Resolve Editor Keyboard työtä nopeuttava USB-C näppäimistö Davinci Resolve editoijille, mikä sisältää myös jog-pyörän. Uutuus tulee saataville syksyllä.
Tuotesivulle
Hinta: 875€ + alv

Blackmagic DesignFusion 16 Studio

Fusion 16 Studio tou Fusioniin GPU kiihdytyksen kaikille 3D -efekteille ja B-spline ja bitmap mask työkaluille. Beta saatavana nyt. Veloitukseton päivitys.
Tuotesivulle

Blackmagic Pocket Camera Battery Grip

Pocket Cinema Camera 4K Battery Grip tuo kaivatun lisän kameralle. Hiilikuidusta valmistettuun akkupidikkeeseen saa kaksi kappaletta Sony L-sarjan NP-F550 akkua. Näillä saavutetaan yli kahden tunnin 4K -tallennusaika. Akkuja voi ladata myös kameran virtalähteellä akkuboksin ollessa kiinni kamerassa. Uutuus tulee saataville syksyllä.
Tuotesivulle
Hinta: 225€ + alvCall Now Button