Blackmagic Design julkaisi Ursa Mini Pro G2 -kameran ja muita päivityksiä

Blackmagic julkaisi Ursa Mini Pro G2 Super35 -kameran eli päivitetyn version Ursa Mini Pro:sta.

Blackmagic Ursa Mini Pro G2 tuo kameraan uudelleensuunnitellun elektroniikan, uuden 4.6K -kuvasensorin 15 aukon dynamiikalla, Max 300FPS suurnopeustallennuksen hidastuksiin (HD, Max. 150FPS DCI) ja USB-C liitäntäportin, mikä mahdollistaa videon tallentamisen suoraan ulkoiselle yhteensopivalle USB-C levylle. Toimitusten pitäisi käynnistyä pian. Hieman yllättäen Cinema DNG RAW -formaatit poistuvat Ursa Mini Pro- ja Pocket Cinema Camera 4K kameroista ilmeisesti patenttiongelmien vuoksi.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K:lle julkaistiin Blackmagic RAW -formaatin tuki.

Uusi firmware 6.2 lisää tuen Blackmagic RAW -formaatille, mikä on ollut saatavilla jo Ursa Mini Pro:lle.

Blackmagic Decklink Pro 8K sai merkittävän päivityksen

Nyt kortti on myös neljän erillisen 12G SDI -kanavan kortti. Jokainen 12G-SDI -portti on valittavissa sisääntuloksi tai ulostuloksi. Jokainen liitätä voi olla eri videoformaattia, max 4K DCI.

DeckLink Quad HDMI Recorder

Blackmagic julkaisi DeckLink Quad HDMI Recorder neljäkanavaisen 4K HDMI input -kortin. Kortti tukee SD-, HD-, Ultra HD-, 4K DCI- ja jopa tietokoneformaatteja siten että jokaiseen HDMI-tuloon voidaan valita eri videoformaatti.

Decklink Duo 2 Mini

Decklink Duo 2 Mini on uusi 3G-SDI low profile monikamerakortti pienillä SDI -liittimillä. Kortti sopii kompakteihin työasemakoteloihin mm. monikameratuotantoihin. Esim. Avtake Cutfour Pro -mikseriohjelmisto tukee korttia saumattomasti.

Blackmagic Duplicator 4K päivitys

Ilmainen firmware 1.2 päivitys lisää laitteeseen uuden long form recording -toiminnon, millä laite pystyy tallentamaan SD-korteille jopa 2kk videota yhtäjaksoisesti.

Avecom on virallinen Blackmagic Design jakelija Suomessa.

Call Now Button