Dynacore Rugged sarjan kompaktit V-lock akut nyt saatavana!

Dynacoren uusi “Rugged” V-Lock akkusarja on nyt saatavana. Akkujen kotelot on suunniteltu kestävämmäksi muotoilun ja materiaalien avulla. Akut ovat kevyitä ja kompakteja sekä saatavana useilla kapasiteeteillä: 95Wh, 155Wh, 200Wh ja 310Wh. Isommilla kapasiteeteilla varustettuja malleja voi käyttää hyvin kameroiden lisäksi myös paljon virtaa kuluttavissa valoissa kuten esim. Aputure tai Came-TV ledipaneeleissa tai COP -valoissa, esim. Aputure LS C120d II Light Storm tai LS C300d. Dynacore käyttää akuissaan laadukkaita japanilaisia Panasonic akkukennoja, mitkä kestävät käyttöä. Lisäksi akuissa on P-TAP -liitin esim. akkuvaloille ym. lisätarvikkeille sekä 5V USB -virransyöttölähtö. Akussa on myös viisipylväinen ledinäyttö akun kapasiteetille.

Vuoden loppuun kampantarjous 2x 310Wh akku + tupla teholaturi tai 2x 200Wh akku + tupla laturi! Katso alta hinnat.

Kampanjatuotteet

Dynacore D-310MS 2kpl ja DF-2S laturi Bundle

Dynacore D-200MS 2kpl ja Dynacore DF-2S pikalaturi Bundle

Rugged -sarja akkumallit

Dynacore D-95MS

Dynacore D-155MS

Dynacore D-200MS

Dynacore D-310MS

Laturit

Dynacore D-2S

Dynacore DF-2S

Dynacore D-4S

Avecom on virallinen Dynacore maahantuoja Suomessa.

 

Call Now Button