Aputure innovatiiviset ledivalaloratkaisut

Avecom on tuonut Aputure valoja maahan jo neljä vuotta ja sinä aikana valmistaja on tuonut monia innovatiivisia ledivaloratkaisuja markkinoille.

Aputure Light Storm COP -valot

Uusinta teknologiaa ovat Aputure Light Storm COP -valot, mitkä ovat sekä tehokkaita että hyvin monikäyttöisiä. Tehokkaampi malli antaa valoa saman verran kuin perinteinen 2000W “blondi” -kuumavalo. Valoihin saa Bowens -mount kiinnityksillä lisävarusteena saatavat domet, freshnell -spottilasin, barn doors -rajaajat ja Space Light:in. Valot toimivat niin virtalähteellä kuin Vlock -akuilla. Virtalähde/akkuyksikkö/ohjainyksikkö on kätevä erillinen yksikkö, minkä voi ripustaa esim. valojalustaan alemmas. LS C120d on saanut nyt 2. version, missä valotehoa on nostettu 25% alkupeäiseen versioon nähden!

 

Aputure LS C300d Light Storm

 

Aputure LS C120d II Light Storm COB120 Kit

Aputure LS mini 20 kit-DDC with light stand

 

Aputure leditasovalot

Aputure Light Storm LS 1C ja LS 1S kompaktit mallit tarjoavat valotehoa, mikä vastaa 1000W kuumavaloa. Paneeleissa on kuitenkin silti vain passiivinen jäähdytys ja CRI -arvo on yli 95%. Akkuyksikkö/ohjainyksikkö on kätevä erillinen yksikkö, minkä voi ripustaa esim. valojalustaan alemmas, millä painopistettä saadaan alemmas jalustassa.

Aputure LS 1c

Aputure Amaran HR672C 3xKIT kolmen kompaktin 10″ Ipad kokoisen tasovalon kitti on Aputuren suosituin malli! Paketti sisältää 3kpl HR672C värisäädettävää kaukosäädettävää paneelia ryhmätuella, akut kaikkiin valoihin ja pehmeän kuljetuslaukun kompaktina kokonaisuutena. Paneeleissa on mukana hajottajalevy, sekä niihin saa lisävarusteena EZbox:in, mikä hajottaa valoa vielä enemmän ja läpäisee valoa paremmin. Tämä kitti on helppo ottaa mukaan ja sillä selviää useimmista valaisutarpeista.

Aputure Amaran HR672C 3xKIT

Miniledipaneelit kameraan ja jalustaan

Aputure AL-F7 On-Camera LED Light uutuusvalo on soveltuva kameraan ja antaa paljon valoa kokoonsa nähden (1500 Lux Brightness at 3.3′, yli 500 lediä) ja siinä on extended color range (3200K-9500K) ja muita fiksuja ominaisuuksia.

Aputure AL-F7 On-Camera LED Light

Aputure Freshnell

Aputure Light Dome Mini II

Aputure Light Dome II

Aputure Space Light

 

Tutustu muihin Aputure tuotteisiin kaupassamme. Mikäli sinulla tulee mieleen kysymyksiä, ota yhteyttä myyntiimme.

Call Now Button