Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K:n toimitukset alkavat lokakuussa

Blackmagic Design on vahvistanut aloittavansa Pocket Cinema Camera 4K kameran toimitukset lokakuussa. Alunperin toimitusten piti alkaa syyskuussa. Rajoitetun saatavuuden takia alkuun kameroita on toimittaa vain ennakkotilaajille, joten kamera kannattaa nyt viimeistään ennakkotilata. Meiltä tulet saamaan kameraan myös lisätarvikkeita. Kameraan tulee saataville myös Blackmagicin oma Pocket Camera DC Cable Pack virtakaapelipaketti akkuratkaisuille.

Lue lisää Pocket Cinema Camera 4K kamerasta aiemmasta blogistamme.

Blackmagic RAW
Blancmagic julkaisi myös uuden Blackmagic RAW -videokoodekin, mikä lupaa RAW -laatua huomattavasti pienemmällä datavuolla. Koodekki on saatavana myös vapaana  SDK-pakettina ohjelmistovalmistajille. Koodekki sisältyy nyt Davinci Resolve 15 -versioon ja tulee myös päivityksenä Ursa Mini Pro ja Ursa Mini 4.6K -kameroille. Lisätietoa.

Blackmagic Design julkaisi Pocket Cinema Camera 4K:n ja muita uutuuksia NAB-messuilla

 

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Blackmagic Design Pocket Camera DC Cable Pack