Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K:n toimitukset alkavat lokakuussa

Blackmagic Design on vahvistanut aloittavansa Pocket Cinema Camera 4K kameran toimitukset lokakuussa. Alunperin toimitusten piti alkaa syyskuussa. Rajoitetun saatavuuden takia alkuun kameroita on toimittaa vain ennakkotilaajille, joten kamera kannattaa nyt viimeistään ennakkotilata. Meiltä saat kameraan myös lisätarvikkeita. Kameraan tulee saataville myös Blackmagicin oma Pocket Camera DC Cable Pack virtakaapelipaketti akkuratkaisuille. Lisäksi löytyy MiniXLR – XLR sovitinkaapeli mikeille. Kameroita toimitetaan ennakkotilaajille tilausjärjestyksessä. Olemme saaneet demokameran, joten tule tutustumaan kameraan meillä. Voit myös vuokrata kameran meiltä tositoimiin edullisesti ja samalla testata laitteen. Sovi esittelystä mielellään etukäteen, millä varmistamme että kamera on paikalla. Meiltä saat Metabonesin edustajana M4/3 – Canon EF -adapterit edullisesti, jos sinulla on Canon linssiarsenaalia käytettävissä. Kysy kokonaistarjous myynnistämme!

Lue lisää Pocket Cinema Camera 4K kamerasta aiemmasta blogistamme.

Blackmagic RAW
Blancmagic julkaisi myös uuden Blackmagic RAW -videokoodekin, mikä lupaa RAW -laatua huomattavasti pienemmällä datavuolla. Koodekki on saatavana myös vapaana  SDK-pakettina ohjelmistovalmistajille. Koodekki sisältyy nyt Davinci Resolve 15 -versioon ja tulee myös päivityksenä Ursa Mini Pro ja Ursa Mini 4.6K -kameroille. Lisätietoa.

Blackmagic Design julkaisi Pocket Cinema Camera 4K:n ja muita uutuuksia NAB-messuilla

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Soveltuvat Metabones Canon ja Nikon linssiadapterit Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K:lle

Metabones Canon EF – Micro 4/3 T CINE Speed Booster XL 0.64x

Metabones Canon EF – Micro 4/3 T Speed Booster XL 0.64x

Metabones Canon EF – Micro 4/3 T Speed Booster ULTRA 0.71x

Metabones Canon EF Lens to Micro Four Thirds T Smart Adapter

Metabones Nikon G Lens to Micro 4/3 Adapter

Aputure DEC Vari-ND Wireless Lens Adapter EF to MFT-Mount

Mikrofonikaapelit ja langattomat

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K MiniXLR Cable

Saramonic UwMic9

Akku Blackmagic Design Pocket  Cinema Camera 4K:lle

Blackmagic Design Battery – LPE6

Dynacore D-LPE6

Yhteensopivat muistikortit Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K kameralle

Wise 256GB CFast 2.0 Memory Card

Delkin Devices Cinema CFAST 2.0 256GB

Delkin Devices Cinema SD – SDXC UHS-II 128GB

Avecom on virallinen Blackmagic Design ja Metabones partneri Suomessa.

Call Now Button