Wise nopeat CFAST2 ja SD -kortit edustukseemme!

 

 

Avecom Media Oy ja Taiwanilainen Wise Advanced muistikorttivalmistaja ovat sopineet Wise muistikorttien maahantuonnista ja myynnistä Suomessa.

Edustukseen kuuluvat nopeat ja edulliset Wise CFast2 -kortit ja SDXC UHSII -kortit sekä kortinlukijat. Tuotteet ovat jo saatavana varastossamme. Kysy tarjous myynnistämme. Kortit ovat ovat esim. Blackmagic Design ja Hasselbladin hyväksymiä!

Katso myös Wise korttien yhteensopivuustaulukko tästä (pdf).

Wise CFast2 -kortit

Wise:n siniset CFast2 kortit ovat Blackmagic Design:n sertifioimia kortteja Ursa kamerasarjalle. 3400x 256GB kortti kykenee täyden Ursa Mini RAW:n tallentamiseen. Lukunopeus on 510MB/s ja kirjoitusnopeus 450MB/s

Uusi Wise 512GB CFast2 kortti on ensimmäinen tarjolla oleva 512GB muistikortti! 3500x kortin lukunopeus on 525MB/s ja kirjoitusnopeus 350MB/s. Uusi Wise 512GB CFast2 kortti on mitä mainioin kortti Canon EOS C200 -kameralle Light Raw -tallennukseen.

Wise SD UHS-II -kortit

Wisen uudet SDXC UHS-II kortit tarjoavat nopeita luku ja kirjoitusnopeuksia edulliseen hintaan. Korttie lukunopeus on 285GB/s ja kirjoitusnopeus 250MB/s. 64GB SDXC UHS-II kortti on Blackmagic yhteensopiva Ursa Mini Pro ja Video Assist 4K:lle. Kortit ovat yhteensopivia myös Panasonic Panasonic Lumix GH5- ja Lumix GH5S -kameroihin sekä Panasonic AU-EVA1 -kameralle.

Mallit

Wise 256GB CFast 2.0 Memory Card

Wise 512GB CFast2 card

Wise 64GB SDXC UHS-II Memory Card

Wise 128GB SDXC UHS-II Memory Card

Wise CFast Card Reader – USB3.1 Gen2

 

 

Call Now Button