Grass Valley Edius Pro 9 tulee marraskuussa!

Päivitys 23.12
Nyt kaikki Edius 9 Pro ostaneet ja päivittäneet saavat veloituksetta käyttöönsä yhden parhaimmista title -grafiikkasovelluksissa, NewblueFX Titler Pro 5 version. Mukana tulee myös bonus templeittejä Ediukselle. Näillä ominaisuuksilla NewblueFX Titler Pro maksaa muutoin 400€, joten vanhemman Ediuksen päivitys kannattaa jo pelkästään tämän lisäohjelmiston takia. Katso Youtube video asennuksesta, käytöstä ja ominaisuuksista. Niille jotka haluavat vielä enemmän ominaisuuksia, voivat päivittää NewBlueFX Amplify 6 Complete bundlepaketin, mikä sisältää vastikään julkistetun tuoreimman Titler Pro 6 version, 700 lisäpreset pakettia titleriiin, runsaasti videoefektejä kuten filttereitä ja transitioita sekä croma key pro.

Päivitys 8.11
Edius 9 nyt saatavana! Myös kun ostat 28.11 mennessä Edius 8 tai päivityksen saat version 9 päivityksen veloituksetta!

Syy miksi monet kansainväliset TV-asemat ja tuottajat ovat valinneet editointiympäristökseen Ediuksen on se että Ediuksella editointi on miellyttävää. Sillä voidaan editoida 4K- ja HD-materiaaleja reaaliajassa. Edius pystyy optimoimaan eri lähdemateriaalien kuvanopeuksia, esoluutioita ja SDR / HDR lähdemateriaalia samalle aikajanalle ja toistamaan niitä reaaliajassa yhdessä primäärisen värikorjaimen LOG-asetusten ja reaaliaikaisen optical flow hidastuksen kanssa. Reaaliakaisuus nopeuttaa editointia ja antaa enemmän tilaa luovuudelle.

Mitä uutta uutta Edius 9 tarjoaa?

Edius Pro 9 version kantavana teemana on HDR-editointi. Edius 9 Pro ja Workgroup tukee nyt BT709 projektiväriavaruuden lisäksi laajempia väriavaruuksia (esim. BT2020/BT2100) ja mahdollistaa HDR-editoinnin, monitoroinnin HDR-studiomonitorille yhteensopivien I/O korttien kautta (mm. Blackmagic ja Aja) ja HDR-videoexportoinnin. Edius Pro 9 tukee natiivisti valtavasti eri ammattivideokameroiden formaatteja ja koodekit ovat optimoituja. Edius 9:ään on lisätty mm. natiivi Canon C200 Light Raw-, 10bit Cinema Cinema DNG- ja DPX -tiedostojen tuki. Lisäksi 9. versioon on lisätty natiivi tuki monien dronejen ja puhelinten videokoodekeille.
Mync Standard content manager tulee Ediuksen mukana ja siihen on lisätty mm. meta smart search-toimito. Lisätietoa Mync-ohjelmistosta löydät täältä.

Uusia ominaisuuksia julkaistaan myös Edius 9:ään lisää samaan tapaan kuin versiossa 8. Tämä tarkoittaa sitä, että Edius 9 elinkaaren aikana siihen lisätään uusia ominaisuuksia eli uudet ominaisuudet eivät rajoitu pelkästään julkaisuajankohtana julkaistuihin ominaisuuksiin.

Asiakkaat, jotka ostavat Edius Pro 8 version 1.9.2017 jälkeen ja ennen 30.11.2017, saavat veloituksetta päivityksen versioon 9, kun se tulee saataville marraskuussa! Jos sinulla on esim. Edius 7, se kannattaa päivittää nyt kasiin, koska saat veloituksetta Edius 9 -päivityksen! Edius 9 toimitukset alkavat 7.11.
Edius Pro -tuotteet

Kysy myynnistämme tarjous myös uusista tehokkaista Intel Coffee Lake tai AMD Ryzen  6- tai 8-ytimellisistä työasemista videoeditointiin! Räätälöimme työasemat käytettyjen ohjelmistojen ja asiakkan toiveiden mukaan.

Edius 9 PDF prochure

Lisätietoa valmistajan sivuilta

Grass Valley Edius 8.3 päivitys tuo mm. optical flow frame rate muunnokset ja hidastuksen!

 

Edius Pro versio 8.22 nyt ladattavissa. Lut import ja muita uudistuksia!

 

Edius 8.2 motion tracking ja primary color correction pian saatavana!

Call Now Button