Uusi edullinen ratkaisu monikamerahidastuksiin ja miksaukseen – CutFour Pro Sport

Harva tietää että olemme kehittäneet omaa videomikseriohjelmistoa jo kymmenen vuotta Avtake -tuotemerkin alla. Juhlavuoden kunniaksi on julkaistu Avtake CutFour Pro 2017 videomikserin uusi versio keväällä ja nyt isompi päivitys mikä pitää sisällään yhden kamerakulman tallennuksen ja hidastukset.

Nyt julkaisemme ohjelmistosta myös järemmän Sport -version, missä on max. neljän kameran tallennus kovalevylle MPEG2-muodossa ja eri kamerakuvakulmien hidastukset videomikseriohjelmiston sisällä.

Kun urheiluareenalla tulee esimerkiksi maali, klikkaa ohjelmiston käyttäjä uuden clipin replay-listaan. In pointiksi määräytyy käyttäjän klikkauksesta tietty sekuntimäärä taaksepäin, esim. 10s. Listaukseen tallentuu in/out pointit ja voit kirjoittaa clipille infotietoa, esim maali 1-0. Lisäksi klippiriville voidaan valita haluttu väri, esim vihreä maaleille.

Klipin toistossa lähetykseen käyttäjä voi käyttää myös stinger -transitiota (animaatio) ja vaihtaa hidastuksen kuvanopeutta (1x, 0.5x, 0.33x, 0.25x) toiston aikana pikanäppäimillä. Kuvakulmaa voi myös vaihtaa neljän kameran välillä, mutta vaihdoksessa saattaa olla pieni syncroniero mm. MPEG-tallennuksesta johtuen. Jos haluat tarkempaa synkronointia kuvakulmien välille, täytyy kameroissa käyttää genlockia ja suosittelemme silloin Avtake Multi Slow Motion -järjestelmää. Kuvavaihdokset tapahtuvat samalla tavoin kuin livekanaville. Ohjelmassa on neljä esikatseluikkunaa hidastuskamerakuvakulmille.

Sport -ohjelmistoversiolla voi hoitaa lähetyksen miksaukset ja hidastukset sama henkilö, mutta ohjelmistoa voi käyttää myös pelkästään hidastuksille ja käyttää erillistä rautavideomikseriä miksaukseen. Hidastuksien toisto on optimoitu 1080 50i -videoformaatille, mitä käytetään yleisesti urheilulähetyksissä.

Avecom toimittaa soveltuvat työasemat video I/O -ratkaisuilla räätälöityinä, myös kompaktit bareboneratkaisut Avtake CutFour Pro Sport versiolle. Kysy myynnistämme lisää!

 

Kotimainen Avtake CutFour Pro 2017 videomikseri NewTek NDI-tuella nyt saatavana!

 

Call Now Button