Panasonic Lumix GH5 firmware 2 julkaistiin, 4:2:2 10bit ALL-INTRA ja 4K HDR HLG –tuki.

Panasonic on vihdoin julkaissut tiedot Panasonic Lumix GH5 -kameralle tarkoitetusta firmware-päivityksestä. Firmware 2.0 sisältää monia uusia ominaisuuksia ja parantaa kameran suorituskykyä erityisesti videokuvauksessa, mutta myös valokuvauksessa. Veloitukseton firmware 2.0 GH5:lle on saatavilla syyskuun 2017 lopulla, ja ladattavissa osoitteesta: https://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/

Tärkeimmät tiedot päivityksen uudistuksista

1. Mahdollisuus ottaa kuvaa ja videota, kun GH5 on kytketty kiinni tietokoneeseen (PC).
Panasonic GH5 voidaan nyt yhdistää USB-piuhalla tietokoneeseen käyttäen Lumix Tether PC-ohjelmaa. Ohjelmalla on mahdollista käyttää näyttöä etsimenä, ottaa kuvia ja videota sekä ladata materiaali suoraan mihin tahansa kansioon kovalevyllä.

2. HDR-videokuvaus & Hybrid Log Gamma 4K
Kamera tukee HDR-videokuvausta, jolla saavutetaan suurempi dynaaminen alue. Uusi Hybrid Log Gamma (HLG) -asetus löytyy Photo Styles -valikosta.

3. Korkeampi bittivirta 4K-videossa: 400 Mbps All-I compression
Valittavana 24p ja 30p -videoissa 4:2:2 / 10 bit värisyvyydellä.

4. Korkeampi resoluutio kuvatessa 4:3 -formaatissa anaformisilla linsseillä
Todellinen resoluutio on 4992×3744 pikseliä (anamorfinen video 6K:ssa). Valittavana 30p ja 24p -videoissa 200Mbps bittivirralla.

5. Tehtostettu automaattitarkennus kuvaan ja videoon
Automaattitarkennus toimii nyt paremmin myös matalakontrastisiin kohteisiin. Se on myös nopeampi ja tarkempi, esimerkiksi seurattaessa liikkuvaa kohdetta videokuvassa.

6. Uusi kuvanvakausmode käsivaralta kuvattavan videon tallennukseen – I.S Lock -lukitus
Tehokas vakautus varsinkin kuvattaessa kiinteällä polttovälillä.

7. Parannuksia 6K- ja 4K -valokuvaukseen
Lyhyempi odotus otettaessa valokuvia 6K- ja 4K -resoluutiolla. Kirjoitusaika on puolitettu. Kuitenkin, kuvattaessa on käytettävä vähintään nopeudeltaa 90MB/s olevia kortteja suorituskyvyn takaamiseksi.

8. Tehostettu langaton toimivuus
Mahdollisuus hallita GH5 -kameraa Bluetooth-yhteydellä mobiililaitteella Panasonic Image App-sovelluksen kautta. Jälkimmäinen saa oman päivityksensä kun GH5-päivitys julkaistaan. Jos GH5 sammuu kesken langattoman tiedonsiirron, se jatkuu automaattisesti kun kamera käynnistetään uudelleen.

Rigit, audioboxit, caget, akut, virtaratkaisut Panasonic Lumix GH5 kameralle

Kauttamme saat kattavasti lisävarusteita kameraan. Pyydä tarjous myös kokonaisuudesta. Nyt myös Came-TV rigi- ja cage -uutuudet meiltä räätälöityinä. Tutustu myös bundlekampanjoihimme. Uutena bundlena nyt edullinen  Saramonic CaMixer bundle kameran varustekenkään, missä on stereomikit ja balansoitu mikkiliitäntä ja audiotasonäytöt. Kilpailukykyisimmän tarjouksen saat kysymällä tuotteita myynnistämme!

 

Panasonic Lumix GH5 -tuotteet ja lisävarusteet

 

Panasonic Lumix GH5 Saramonic CaMixer Bundle

Call Now Button