IBC2017 messujen tuoteuutuudet

IBC messut ovat suurimmat alamme messut euroopassa. Kävimme paikanpäällä katsastamassa uutuuksia messuilla.

Aputure

Aputure esitteli prototyyppiä Light Storm C300D COP-valosta messuilla. LS C300D on noin 2.5x tehokkaampi malli Aputure LS C120D -mallista. Markkinoille uusi malli tullee vielä tänä vuonna.

Blackmagic Design

Blackmagic ei tänä vuonna julkistanut IBC-messuilla massiivisesti uusia tuotteita, vaan muutamia merkittäviä päivityksiä.

Blackmagic Davinci Resolve 14 on nyt saanut betaversioiden kautta version 14 valmiiksi. Fairlight Audio äänieditori ja muokkaus soveltuu niin vaativaan elokuvaan kuin televiosiotuontoon ja mainoksiin. Audio-ominaisuuksia voi verrata helposti esim.Avid Pro Tools -ohjelmistoon. Davinci Resolvessa voi työmoodia vaihtaa editoinnin, värimäärittelyn ja audio työskentelyn välillä saman ohjelman sisällä. Davinci resolve 14.on päivitys ladattavissa valmistajan sivuilta.
Tuotesivulle

Fusion 9 VR on nyt muokattu enemmän Blackmagic ohjelmistoksi ja siihen on lisätty monia uusia ominaisuuksia. Lisäksi hinta on nyt todella kilpailukykyinen. Node-pohjaisessa ohjelmassa on VR-työkaluina 360º 3D -työtila, panorama-katselutila sekä yhteensopivuus useiden 3D-virtuaalilasien kanssa. 3D-mallien tuominen esim. Mayasta, 3DMaxista tai Cinema4Dstä onnistuu uudessa versiossa.
Tuotesivulle

Ultimatte 12 on nyt saanut uuden 4K raudan ja hintaa on laskettu. Ultimatte 12 tarjoaa ehkä markkinoiden laadukkaimman cromakeyerin ja mm. henkilön varjot näkyvät luomnnollisesti! Ultimatte 12 toimitukset alkavat pian.
Tuotesivuille

Blackmagic URSA Mini Mic Mount on kyseisille kameroille optimaalienn puikkomikkikannatin, missä on myös runkoäänien vaimennus. Hintaa kannattimella on 120€ + alv.

Blackmagic URSA Pro F Mount on vihdoin saatavana.
Tuotesivulle

Canon

Canon julkaisi uudet kevyet ja kompaktit XF400 ja XF405 kameran 4K -tuotantoon ja Canon XA15 ja Canon XA11 kamerat HD-tuotantoon. Lisää kameroista voit lukea Canon blogissamme

Canon EOS C200 on saanut Cinema Raw Development 2. version. Sillä Cinema RAW-materiaalia voi esikäsitellä ja tallentaa esim. Apple Proress -formaattiin, jos editointioohjelmassasi ei ole Canon Light Raw -tukea. Canon EOS C200 Light Raw:ta tukee nyt natiivisti mm. tuleva Grass Valley Edius Pro 9 ja Davinci Rersolve 14 sekä plugeilla Premiere Pro ja Avid Media Composer. Canon EOS C200 -kameran nimi on harhaanjohtava, koska kamera on huomattavasti lähempänä kuvanlaadussa Canon EOS C700-kameraa kuin C100-kameraa. EOS C200-kamera käyttää myös samaa kennoa kuin malliston lippulaiva EOS C700.

Grass Valley

Edius Pro 9
Grass Valley esittely messuilla tulevaa Edius Pro 9 ja Workgroup versiota. Version 9 kantavana teemana on HDR-editointi. Edius 9 tukee nyt BT709 projektiväriavaruuden lisäksi laajempia väriavaruuksia, kuten mm. BT2020/BT2100 ja natiivin HDR-editoinnin ja exportoinnin ja monitoroinnin video I/O kortille. Lisäksi Edius tukee suoraan mm. Canon Light Raw ja Cinema DNG Raw -formaatteja. Lisäksi Ediukseen on tulossa mahdollisuus pilvipohjaiseen ediuksen käyttöön esim. uutiskäyttöön. Uusia ominaisuuksia julkaistaan myös Edius 9:ään lisää samaan tapaan kuin versiossa 8. Asiakkaat jotka ostavat Edius Pro 8 version 1.9.2017 jälkeen, saavat veloituksetta version 9, kun se tulee saataville marraskuussa!
Edius Pro -tuotteet

JVC

JVC esitteli IBC-messuilla tulevaa 4K HDR -studiomonitorisarjaa, missä on 12G SDI-liitännät, 10bit paneeli ja 12bitin sisäinen prosessointi. Mallistossa on 28″ ja 31″ malli. Uudet mallit tulevat markkinoille ensi vuoden alkupuolella ja uskoaksemme niiden hinnat ovat kilpailukyiset.

JVC:llä on myös IBC2017 hyvät IBC kamerakampanjat joihin kannattaa tutustua TÄSTÄ! Nämä hinnat ovat voimassa vain syyskuun 27. päivä saakka! Kysy tarjousten yksityiskohtia myynnistämme!

Panasonic

Panasonic esitteli uusia NDI -yhteensopivia robottikameroita, missä on uusi NDI HX -koodekki. Panasonic AW-HN38H ja AW-HN40H mallit ovat edullisia HD-malleja 1/3.2″ -kennolla 22x zoomilla, missä on HDMI- ja NDI-ulostulo. Hinnat ovat alkaen 2900€ + alv. Panasonic AW-UN70K on 4K UHD -tuettu malli 25/30fps -kuvanopeudella. Kamerasta löytyy myös SD-korttitallennus. Lähtöhinta kameralle on 5800€ + alv. Kaikissa malleissa on POE+ virtasyöttö. NDI-lähdön voi kytkeä lähiverkossa mm. Avtake CutFour Pro 2017 -videomikserityöasemaan. Saataville uudet mallit tulevat lähellä vuodenvaihdetta.

 

Call Now Button