Saramonic julkaisi digitaalisen langattoman mikrofonisetin viisikanavaisella vastaanottimella!

Saramonic VmicLink5 on uusi 5.8Ghz vapaalla taajuusalueella toimiva langaton mikrofonisetti minkä peruspaketti sisältää kolme taskulähetintä solmiomikillä ja viisikanavaisen kameravastaanottimen. Lisävarusteena settiin saa 2kpl lisää taskulähettimiä, langatoman kapulamikrofonin tai XLR mikrofoniperä -lähetimen.

Vastaanotin on suunniteltu sekä 3.5mm mikrofoniliitänällä tarkoitetuille DSLR-kameroille tai XLR-liitänällä varustettuihin videokameroihin. Järjestelmällä saadaan mikitettyä esimerkiksi tilanne, missä on maksimissaan viisi eri keskustelijaa. Vastaanottimessa on äänilähteiden miksaus, koska kameroissa on vain kaksi äänikanavaa.

Uutuuden taskulähettimissä on erillinen line input (3.5mm plug), mikä mahdollistaa lähettimen kytkemisen myös muihin audiolähteisiin. Lähettimissä ja vastaanottimessa on mukana 7.2V 1040mAh ladattava irroitettava FB-LP-E17 litiumakku, mikä on ladattavissa mukana tulevalla USB-laturilla.

Saramonic VmicLink5 tuotesivulle

Muista myös suosituksi tulleet Saramonic kaksikanavaiset langattomat setit ja muut mielenkiintoiset mikrofonit ja audio-interfacet!

Kaikki Saramoonic tuotteet

Aiemmat Saramonic Blogit

Saramonic syksyn uutuudet

Saramonic kamera-audiotuotteiden edustus Avecomille

 

Call Now Button