Kotimainen Avtake CutFour Pro 2017 videomikseri NewTek NDI-tuella nyt saatavana!

Harva tietää että olemme kehittäneet omaa videomikseriohjelmistoa jo kymmenen vuotta Avtake -tuotemerkin alla. Juhlavuoden kunniaksi on nyt julkaistu uusi  Avtake CutFour Pro 2017 videomikserin uusi versio, mikä on suurimmalta osalta uudelleenkoodattu. Lisää uusia ominaisuuksia on luvassa ilmaisina päivityksinä, joista julkistamme lisätietoa myöhemmin.

Kahdeksan live input kanavaa Newtek NDI -tuella!

Ohjelmisto tukee nyt suoraan Blackmagig Design Declink-, Intensity- ja Ultra Studio -sarjan video I/O -kortteja ja lisäksi DirectShow yhteenspivia YUV -väriavaruutta tukevia video I/O -kortteja. Yksi isoimmista uudistuksista on NewTek NDI (version2) -tuki, mikä mahdollistaa lähiverkossa reaaliaikaisen videon siirron tietokoneitten välille. Tätä voidaan hyödyntää mm. tietokoneiden Desktop videokaappauksessa PC/Mac -koneissa. Mikäli verkon nopeus on 100Mbit tai parempi, videon siirto on reaaliaikainen. Mukana kulkee myös ääni. Mikäli tarvitset NewTek NDI-erikoissovelluksia, voimme toteuttaa teille myös räätälöityjä NDI-sovelluksia! Lisätietoa Newtek NDI-stä löydät Newtekin NDI-sivuilta.

Projektin tallennus ja intuitiivinen käyttöliittymä

CutFour Pro tukee nyt projektitiedostoja, mihin voi tallentaa live inputkanavat, värikorjaimet, käyttöliittymän asetukset, video, title ja still binien klipit. Projektia käyttämällä työn aloittaa nopeasti. Käyttöliittymän ikkunoiden paikat ja koot ovat käyttäjän määriteltävissä optimaalisiksi. CutFourilla miksaaminen käy kätevästi suoraan hiirellä kuvalähteiden preview ikkunoita klikkaamalla tai perinteisemmin pikanäppäimillä.

Title Template Designer ja nopea titlepohjien tekstien muuttaminen suoraan CutFour ohjelmiston bin-ikkunassa.

CutFourissa on uusi Title Template Designer, millä title-pohjia voi luoda kätevästi. Pohjaan tuodaan mahdollinen tausta läpinäkyvyydellä ja tehdään erilliset tekstileierit esim. nimelle ja tittlille. Layereiden tekstejä voi nopeasti muuttaa CutFour ohjelmiston bin-ikkunassa.

Kaksi video playeriä FFMPEG -videoformaattituella ja kaksi title kanavaa ja 2 stillkuvalähdettä

Videoplayerit tukevat nyt kaikkia FFMPEG -ohjelmiston tukemia videoformaatteja kuten MPEG2 ja MPEG4.

Ohjelman tallennus MPEG2- ja MPEG4 -muotoon

CutFour Pro 2017 tallentaa program-lähetystä laadukkaana MPEG2 tai MPEG4 streamina. CutFour Pro pitää myös kameroiden käyttämän YUV -väriavaruuden koko kuvakäsittelyn ajan ilman RGB-muunnoksia. MPEG4 -tallennus tulee huhtikuun aikana päivityksenä. Videostreamaukseen voit käyttää mitä tahansa streamingohjelmistoa kuten Adobe Flash Live Encoder. CutFourin kuva ja äänilähtö toimivat virtuaalisena videokaappauslaitteena Streaming -ohjelmistoille.

Värikorjaimet livekanaville väritasapainon säädöillä

CutFour HD 2015 user interfaceCutFour Pro sisältää väripyörän väri/valkotasapainon, sekä kirkkaus, kontrasti ja värikylläisyyssäädöt kaikille livekanaville.

Valmiit kompaktit työasemarungot livetuotantoon ja videoeditointiin

Räätälöimme valmiit videotyöasemat tarpeesi mukaan videoliitäntöjen, muistin ja peosessorien osalta. Videomikserityöasemaa voit hyödyntää myös tehokkaasti videoeditointiin ja saat kunnollisen videomonitoroinnin videoliitännöistä. Kysy tarjous myynnistämme!

Cutfour Pro 2017 työasemat -sivulle