Blackmagic Design NAB2017 -uutuuksia!

Blackmagic Design julkaisi monia tuoteuutuuksia ja tuotepäivityksiä NAB2017 -messuilla.

Blackmagic Design ATEM Television Studio Pro HD


Blackmagic Design ATEM Television Studio Pro HD on edullinen HD-tason mikseri monipuolisella integroidulla ohjainpaneelilla ja sopii mainiosti televisio-, live- ja AV-tuotantoihin. Videomikserissä on kahdeksan synkronoitua sisääntuloa (4x SDI ja 4x HDMI). Mikserin ominaisuuksiin kuuluu mm. DVE, Talkback intercom Blackmagic Ursa Mini- ja Studio -kameroille, chroma key ja flash-pohjainen mediakirjasto. Mikserin ohjauspainikkeet ja -kytkimet ovat laadukkaat. Blackmagic Studio- ja Ursa Mini -kameroiden CCU-ohjaus onnistuu SDI ulostulon kautta. Mikseri tukee maksimissaan 1080p50/60 resoluutiota. ATEM Television Studio Pro HD toimitukset alkavat toukokuussa ja ennakkotilaus kannattaa tehdä jo nyt.
ATEM Television Studio Pro HD hinta: 2095€ + alv Tuotesivulle

Bluetooth tuki URSA Mini Pro -kameralle


Uudella buetooth tuella kameran hallinta onnistuu Bluetoothin kautta iPadilla. Myöhemmin on tulossa myös kolmannen osapuolen ohjelmistoja jotka tukevat ominaisuutta.  Tuotesivulle

Korkealaatuiset videoskoopit Blackmagic Video Assist 4K -monitoritallentimeen


-Video Assist 4K monitori/tallennin saa kesäkuussa päivityksen, mikä sisältää korkealaatuiset koko näytöllä tarkasteltavat waveform-, RGB parade-, vectorscope- ja histogram -skoopit.  Tuotesivulle

Blackmagic Duplicator 4K H.264 päivitys

Blackmagic Dublicator on tähän asti sisältänyt vain huonosti tuetun uuden H265 MPEG4 tallennuksen, mutta 1.1 päivityksen myötä tallennus onnistuu nyt hyvin tuetulla H.264 koodekilla MP4 -muotoon! Tuotesivulle

Blackmagic DaVinci Resolve 14 päivitys


Uuden version myötä Davinci Resolve saa monia uusia ominaisuuksia. Beta-versio on ladattavissa nyt. Uuden version pitäisi parantaa moninkertaiseksi suorituskykyä soveltuvalla raudalla. Päivitys lisää myös H.264 tuen, kasvojen tunnistuksen trackkauksellä.


Davinci Resolve Fairlight Audio
Davinci Resolve 14 Fairlight Audio tekee ohjelmistosta nyt täysiverisen Avid Pro Tools kaltaisen DAW-työkalun äänen tallennukseen, editointiin, miksaukseen ja masterointiin! Kokonäytön audiokäsittely sisältää kattavien ääniplugien lisäksi mm. 3D-audiotuen ja audio time strechin, millä äänen nopeutta voi muuttaa muuttamatta äänenkorkeutta. Enemmän äänen parissa työskenteleville on saatavilla Fairlight Audio Accelerator -lisäkortti, mikä mahdollistaa mm. max. 1000 nollaltenssista ääniraitaa reaaliaikaisilla effektiprosessoinneilla (EQ-, dynamics-, +6 VST plugia / kanava). Softapohjaisenakin suorituskyky riittää useamman kymmennen raidan toistoon. Lisäksi äänen miksausta helpottamaan tulee useamman kokoisia Fairlight Console -miksauspöytämoduuleita.

Davinci Resolve optiot:

DaVinci Resolve Studio värienkorjaus ohjauspaneelit
Davinci Resolve Mini Panel
Davinci Resolve Micro Panel

Fairlight PCIe Audio Accelerator -lisäkortti tuotesivu
Fairlight Audio Interface tuotesivulle
Kysy Fairlight Audio Console -äänipöytämoduuleja myynnistämme.

UltraStudio HD Mini for Thunderbolt 3


UltraStudio HD Mini  on Thunderbolt 3 kaappaus/toisto I/O missä on muutamia erikoisominaisuuksia kuten SDI-toisto key kanavalla (SDI out 1 Fill, SDI2 out key). Lisäksi laitteessa on video ja ääni analogitulot PAL/Component/6.3mm stereo. Lisäksi laitteeseen saa optiona Teranex Mini Smart Panel -käyttöpaneelin.
UltraStudio HD Mini hinta: 455€ + alv  Tuotesivulle

Avecom on virallinen Blackmagic Design toimittaja suomessa ja toimimme suoraan valmistajan alaisuudessa.