Uusi Blackmagic Ursa Mini ohjelmistoversio 4 ja kampanjatarjoukset!

Versio 4 ohjelmisto Blackmagic Design Ursa Mini 4K ja 4.6K -kameroille on nyt ladattavissa

Blackmagic Design Ursa Mineille on nyt saatavana v.4 päivitys, mikä parantaa kameran käyttökokemusta merkittävästi. Valikkojärjestelmä on uusiutunut ja asetusten tekeminen on aiempaa helpompaa. Monitorikuvan päällä näkyviä asetuksia koskettamalla saadaan asetuksia, kuten aukkoa, suljinaikaa, kuvanopeutta, iso-arvoa ja värilämpötilaa säädettyä nopeasti. Päivitys lisää myös lukuisia uusia ominaisuuksia kuten DNxHR tallennuksen, uusia kuvakokoja, tuen EF-objektiivin vakaimelle, käyttäjäpresetit ja LUT-valinnat monitorointiin. SDI- videosignaalin asetuksia pääsee muuttamaan niin viewfinderille kuin ulostuloon erikseen. Lisäksi uusi päivitys lisää tuen kameran studiokäyttöön, viimein ATEM-miksereiden kameraohjaukset toimivat ja kameran värejä ym. voidaan säätää Atem Control Panel -ohjauspaneelista, kun paluukuvalinja on yhdistetty kameraan.

Hyvä kuvan dynamiikka Ursa Mini 4.6K kamerassa!

Blackmagic Design Ursa Mini 4.6K kamerassa on iso 4.6K Super 35mm kenno 15-aukon dynamiikalla. Kenno on myös fyysisesti isompi kuin edullisemman 4K -mallin. Kameran dynamiikka, värien erottelukyky kuvan mustassa ja vaaleassa päässä on huikea. Samoin kennon kohina hämärässä on pientä.

Blackmagic Design Ursa Mini 4K ja 4.6K kampanjatarjoukset

Meillä on nyt saatavana suoraan varastostamme Ursa Mini 4K ja Ursa Mini 4.6K kameroita ja varusteita!
Kun hankit Ursa Mini 4.6K EF kameran nyt, saat veloituksetta  V-LOCK akkuadapterin.
Kysy kokonaistarjous myynnistämme! Kannattaa myös muistaa että Ursa Mini kameroiden mukana saa veloituksetta alati kehittyvän Davinci Resolve värikäsittely ja editointiohjelmiston!

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous kamerasta varusteineen. myynti [at] avecom.fi tai palautelomakkeemme kautta.

Kameroiden tuotesivuille:
Blackmagic Design Ursa Mini 4.6K EF tuotesivulle
Blackmagic Design Ursa Mini 4.6K PL tuotesivulle

Blackmagic Design Ursa Mini 4K EF tuotesivulle
Blackmagic Design Ursa Mini 4K PL tuotesivulle

Myös lisävarusteet suoraan varastosta

Ursa Viewfinder etsin on tarkka ja korkealaatuinen:
https://avecom.fi/tuote/blacmagic-design-ursa-viewfinder/

Kameran käyttöön olalla Ursa Mini Shoulder Kit on hyödyllinen lisävaruste:
https://avecom.fi/tuote/blackmagic-design-blackmagic-ursa-mini-shoulder-kit/

Uusi kevyt ja kompakti Dynacore V-Lock akkusarja soveltuu kameran akuksi mainiosti!
https://avecom.fi/2015/12/dynacore-uudet-kompaktit-v-lock-akut-nyt-saatavana/
https://avecom.fi/tuote/blackmagic-design-ursa-vlock-battery-plate/

Nopeat (max. 525MB/s)  ja luotettavat Lexar CFAST 2 -kortit ja lukijat kameraan
https://avecom.fi/?post_type=product&s=Lexar+CFast

Sigman varastossa olevista EF-objektiiveista merkittävän alennuksen tämän kameran oston yhteydessä! Kysy myynnistämme lisää!
https://avecom.fi/?post_type=product&s=sigma

Blackmagic Design Ursa Mini 4K ja 4.6K avainominaisuudet

Kameran magnesium runko on vahva ja painoa ei ole liikaa. Kennon iso jäähdytyselementti vie suuren osan kameran sisätilasta. Kameran kuvan terävyys on erinomaisen tarkka ja ylitää jopa DCI4K-terävyyden ja koodekkivalikoimaa on aina Cinema DNG RAW-tallennukseen asti. Lisäksi 4K:ta voi tallentaa jopa 60P kuvanopeudella ja FullHD:tä max. 120FPS nopeudella (Windowed mode). Kameralla voi toki tallentaa myös kevyempiä formaatteja UltraHD kuvanlaadulla kuten esim. Proress LT, milloin kuvausaika kortille kasvaa riittäväksi esim. dokumenttituotantoon. Kameran 5″ FullHD LCD on hyvä ja tämän hintaluokan laitteissa vastaavaa ei ole aiemmin nähty. Hyvin toimiva focus assistant helpottaa tarkennusta. Mikäli kameraa tarvitsee käyttää olalla, on edullinen Ursa Mini Shoulder Kit toimiva ratkaisu. Silloin kameraan tarvitsee ostaa lisävarusteena tarkka Ursa Viewfinder -etsin. Kamera on hyvin balanssissa olalla ja linssin käyttö sujuu varsin hyvin. Kamera sopii myös studiokäyttöön koska siitä löytyvät 12G SDI-liitäntä, RET -SDI input, Ref/ Timecode Input ja iso 5″ näyttö. Miksaaja voi muuttaa kameran säätöjä Atem miksereiden control-ohjelmistosta, kuten esim. väritasapainoa.

 

Avecom on virallinen Blackmagic Design toimittaja suomessa ja toimimme suoraan valmistajan alaisuudessa.

Call Now Button