Sony julkisti parannetun servozoom-objektiivin PXW-FS7- ja FS5-kameroille

Sony julkisti IBC-messuilla uuden 18-105mm F4 G OSS Super35/APC-C servozoomin. Objektiivi muistuttaa Sony PXW-FS7K mukana tullutta Sony FE PZ 28-135mm F4 G OSS linssiä, mutta uusi lasi on Super35 tai pienempikennoisille kameroille tarkoitettu, kun FS7K objektiivi on Full Frame-objektiivi. Uusi malli tarjoaa korjauksia niihin puutteisiin, joita Sony PXW-FS7K mallin objektiivissa on kuten paremman laajakulmapään, mutta toisaalta hieman suppeamman telepään (18-105mm). Lisäksi uutuudessa on nyt myös täysin manuaalinen zoom, jolloin nopea zoomaus laajakulmapäästä telepäähän on mahdollinen. Tarkennus toimii täysin manuaalisesti tai automaattitarkennuksella. Noin kilon painoisen objektiivin ominaisuuksia on hiottu erityisesti liikkuvien kohteiden kuvaukseen. Aukon säätöä on mahdollista käyttää täysin pehmeästi tai myös pykälittäin. Linssissä on myös uusi pikasuljettava ja avattava vastavalosuoja. Objektiivin toimitukset alkanevat marraskuussa ja hintaluokka on reilu 3000€ + alv.

Sony E PZ 18–110mm F4 G OSS tuotesivulle

Lisätietoa:
http://www.sony.com/electronics/camera-lenses/selp18110g

Call Now Button