Blackmagic Design IBC2016 julkistukset

Blackmagic Design ei julkistanut IBC2016 -messuilla mitään mullistavaa tänä vuonna. Yritys on ostanut Fairlight -äänipöytiä ja broadcast audiotuotteita valmistavan yrityksen ja legendaarisen väriavainnuslaitteita valmistavan Ultimatte yrityksen. Hankinnoilla Blackmagic vahvistaa osaamistaan ja pyrkii saamaan tulevaisuuden tuotteisiinsa uutta teknologiaa. Kamerapuolella uutuuksia ei nyt tullut. Ursa Mini malleissa on ollut toimitusvaikeuksia, mutta ainakin osittain saatavuus on helpottamaan päin. Meillä on nyt saatavana suoraan varastosta Ursa Mini 4.6K EF-mallia!

Blackmagic Design DeckLink Mini Recorder 4K- ja Mini Monitor 4K video I/O -korttiuutuudet

blackmagic_design_decklink_mini_recorder_4k

Blackmagic Design Decklink Mini Recorder ja Mini Monitor -mallit saivat rinnalleen nyt myös uudet edulliset 4K -mallit. Korteissa on 6G-SDI- ja HDMI 2.0a -liitäntä. Kortit tukevat nyt 10-bittistä YUV- ja 12-bittistä RGB -väriavaruutta. Lisäksi korteissa on 2020-värituki ja korkean dynamiikan HDR-tuki. Kortit ovat yhteensopivia  Blackmagic Desktop Video SDK kehitys-APIn kanssa. Haittapuolena korteissa on ääntä pitävä tuuletin ja ne tarvitsevat myös pidemmän 4-lane PCIE -korttipaikan.

Blackmagic Design DeckLink Mini Recorder 4K -tuotesivulle

Blackmagic Design DeckLink Mini Monitor 4K -tuotesivulle

Blackmagic Design Teranex AV videoformaattimuunnin ja skaalaaja uutuus

blackmagic_design_teranex_av

Blackmagic Design osti muutama vuosi sitten videoprosessointiin erikoistuneen yhtiön. Teranex mallisarja tarjoaa laadukkaan lomittelemattoman ja lomitellun videon standardimuunnokset skaalauksineen. Uusi Teranex AV tarjoaa nyt erittäin pienilatenssisen konvertterin skaalauksilla ja videostandardi muunnoksilla. Latennsi vain 67ms. Uudessa mallissa on tuki jopa 12G-SDI ja HDMI 2.0a formaateille ja lisäksi monipuoliset audioliitännät,  AES/EBU sekä stereo XLR ja RCA input -liitännät. Optiona on saatavana myös SMPTE yhteensopivat optiset moduulit.

Video Assist 2.2 päivitys

blackmagic_video_assist_4k_

Äskettäin Blackmagic Design Video Assist sai 2.1 päivityksen ja nyt ominaisuuspäivityksiä saadaan lisää. Video Assist onkin päivityksillään muodostumassa erittäin monipuoliseksi laitteeksi ja varmasti päivityksiä nähdään vielä lisää. 2.2 päivitys lisää Avid DNxHD- ja DNxHR-tallennukseen MXF-tiedostokääreeseen MOV -videotiedostojen lisäksi. Lisäksi näihin tallennusformaatteihin on valittavissa nyt useita bittivirtanopeuksia: DNxHD 220, 145 and 45 mbit/s ja DNxHR HQ, SQ ja LB.

Video Assist 2.2 päivitys lisää monitoriin myös false color -monitoroinnin 4K-mallille ja monipuolisemmat säädöt omaavan focus assist -tarkennusavustajan.

Blackmagic Design Video Assist 4K -uutisblogi

Blackmagic Design Video Assist 4K -tuotesivulle

Blackmagic Design Video Assist -tuotesivulle

 

Avecom on virallinen Blackmagic Design jakelija Suomessa ja toimimme suoraan valmistajan alaisuudessa.

Call Now Button