Saramonic syksyn uutuudet

Edustuksessamme on nyt Saramonic audiotuotteet. Pro -valikoima kattaa mikrofoniasteet DSLR- ja videokameroille, langattomat mikrofonisetit videokäyttöön ja shotgun -mikrofonit. Uusi erä tuotteita saapuu varastoon syyskuun alussa.

Kaikki Saramonic tuotteet kaupassamme

Saramonic UwMic9 Double Kit langaton kitti

Langattomat mallit päivittyivät uudelle taajuusaluelle ja siten niitten mallikoodi on hieman eri kuin aiemmin. Saramonic UwMic9 DoubleKit 2x taskulähetin ja kaksoisvastaanottimen sarjalle saa nyt optiona HU9 kapulamikrofonin ja TX-XLR9 XLR-mikkiperän edullisena optiona. Uusi XLR-mikkiperä toimii myös Phantom jännitettä tarvitsevien mikrofonien kanssa.

Saramonic UwMic9 Double Kit

saramonic_uwmic10_double_kit
HU9 -kapulamikrofonioptio
saramonic_hu10
TX-XLR9 mikrofoniperäuutuus
saramonic_tx-xlr9

Saramonic SR-TM1 ja  SR-TM7 uudet shotgun -mikrofonit

Syksyn uutuuksia ovat uudet keilamikit. Uusi Saramonic SR-TM1 lyhyt shotgun -mikrofoni ammattikäyttöön. Ominaisuudet samankaltaiset esim. Rode NTG-4 mikrofonin kanssa. SR-TM7 on pidempi shotgun -mikrofoni esim. luontokuvaukseen tai äänitykseen kauempaa.

saramonic_sr-tm1 saramonic_sr-tm7

Saramonic MixMic

Uusi Saramonic MixMic on  kompakti stereo liitäntäyksikkö DSLR-kameran lisävarustekenkään, missä on myös keilakikin kannatin ja lyhyt hyvälaatuinen keilamikki mukana. Yksikössä on 2kpl  XLR Input -liitäntää Phantom syötöllä.

saramonic_mixmic
Tuotesivulle

 

Uutuutena syksyllä mallistoon saapui myös kompakti ja edullinen audioliitäntäyksikkö harrastajalle DSLR-kameroihin kahdella kondensaattorimikrofonilla ja miniXLR (sis phantom) -liitännällä.

saramonic_camixer

Kaikki Saramonic tuotteet kaupassamme

Call Now Button