Saramonic kamera-audiotuotteiden edustus Avecomille

Päivitys 10.6.2016  – Tuotteet nyt varastossa!

Avecom ottaa edustukseensa Saramonic valmistajan audiotuotteet. Maahantuomamme valikoima kattaa mikrofoniasteet DSLR- ja videokameroille, langattomat mikrofonisetit videokäyttöön ja shotgun -mikrofonit. Tuotteet saapuvat varastoon lähiaikoina. Ennakkotilaajille tarjoamme nyt tuotteet erikoishintaan!

Saramonic tuotteet kaupassamme

Uusina tuotteina NAB-messuilla esiteltiin Saramonic MixMic kompakti edullinen mikrofonietuaste varustekenkään ja keilamikki DSLR-kameran varustekenkään sekä edullinen UwMic10 Double Kit kahden kanavan metallirunkoinen langaton kameramikrofonisetti kameravastaanottimella ja kahdella taskulähettimellä ja solmiomikrofonilla. Lisänä settiin saa uuden HU10 -kapulamikrofonin esim. haastattelukäyttöön.

Saramonic MixMic

saramonic_mixmic
Tuotesivulle

Saramonic UwMic10 Double Kit

saramonic_uwmic10_double_kit
HU10 -kapulamikrofonioptio
saramonic_hu10
Tuotesivulle

DSLR kameroihin mikrofonietuasteiksi suosituimpia tuotteita ovat SR-AX107– ja SR-PAX2 -mikrofoniesiasteet.

saramonic_sr-ax107saramonic_sr-pax2

 

Markkinoille tulee kesällä myös SR-TM7 hyvin suuntaava shotgun mikrofoni.

Lisätietoa saat myös valmistajan tuotesivuilta.

 

Call Now Button