Teradek rauta H.264 enkooderit edustuksessamme

Olemme solmineet jakelusopimuksen Teradek -valmistajan kanssa. Teradekillä on laaja valikoima H.264 rautapohjaisia enkoodereita videostreamaukseen sekä langattomia videosiirtimiä. Langattomissa videosiirtimissä päätuotteemme on Paralinx, mutta kauttamme saa myös Teradek Bolt, ColR ja Beam langattomia videosiirtimiä.

VidiU rautapohjaiset H.264 encoder streamaustuotteet

Nyt valikoimasta löytyvät Teradek VidiU Pro, VidiU ja VidiU Mini. Olemme saaneet positiivista palautetta VidiU:n toimintavarmuudesta työkäytössä. Kaikilla malleilla voi streamata H.264 videolähetystä ja esim. Pro -mallista löytyy myös kaksi enkooderia. Laitteissa on mallista riippuen suora integrointi streaming -palveluille kuten Luvestream, Ustream, YouTube, Twich ja Wowza. VidiU:lle on myös saatavana iOS- ja Android-sovellus veloituksetta, millä laitteiden asetuksia voi hallinnoida kätevästi sekä monitoroida lähetystä. Kauttamme voi myös vuokrata laitteen tapahtumaan.

Tutustu eri mallien eroihin verkkokaupassamme:

VidiU Mini
teradek_vidiu_mini

VidiU

teradek_vidiu

 

VidiU Pro

teradek_vidiu-pro

Teradek Cube 600 sarjan toimitukset alkavat

Uusi Teradek Cube 605 ja Cube 655 toimitukset alkavat. Laitteet on suunniteltu kovaan käyttöön.
Avainominaisuuksia:
Dual HDMI ja 3G-SDI -liitännät
802.11AC WIFF
Streamaus dekoodereille, tietokoneoille ja Android/iOS
Kysy lisää myynnistämme!

Lisätietoa Teradek enkoodereista:
http://teradek.com/pages/encoders

 

Call Now Button