Sony PXW-FS5 4K RAW output optio julkaisiin!

Sony julkaisi NAB 2016 messuilla firmware 2.0 päivityksen Sony PXW-FS5 kameralle ja maksullisen RAW-päivityksen. RAW-päivitys mahdollistaa 4K max50/50P RAW ja 1080/240fps RAW ulostulon 3G SDI liitännän kautta PXW-FS7 tapaan Convergent Design Odyssey 7Q+ tallentimelle/monitorille. Odyssey 7Q+ tallennin mahdollistaa myös 10bit ProRes 4:2:2 tallennuksen RAW-signaalista mikä säästää tallennustilaa ja antaa mahdollisuuden tallentaa LOG-curven tai LUT:in tallennettuun tiedostoon. RAW-upgrade hinta on luokkaa 600€ + alv. Kysy myynnistämme tarjous! Odyssey 7Q+ on samalla myös loistava kuvausminitori moninaisilla aputyökaluilla!

Sony PXW-FS5 Firmware 2.0 päivitys on maksuton ja lisää mm. auto-exposure toimintoon “electronically variable ND filter”. Maksullinen RAW-päivitys tarvitsee myös kameraan Firmware 2.0 päivityksen. Päivitys tullee saataville kesäkuussa.

Kysy meiltä tarjous kameraan ja Odyssey 7Q+ tallentimeen optioilla! Metabones maahantuojana saat meiltä myös objektiiviadapterit kameraan Canon EF, Nikon G ja muille bajoneteille. Valikoimassa löytyy myös Speed Booster Ultra mallit, mitkä parantavat objektiivin valovoimaimaa ja kuvan laajakulmaisuutta!

Tuotesivulinkit:
https://avecom.fi/tuote/sony-pxw-fs5k/

https://avecom.fi/tuote/sony-pxw-fs5/

Convergent Design Odyssey 7Q+ tallentin/monitori

https://avecom.fi/tuote-osasto/objektiivit-ja-sovittimet/metabones-adapterit/

Canon Nex to EF Speedbooster Ultra:

Metabones Canon EF To E Mount T Speed Booster ULTRA 0.71x


Canon Nex to EF Mark IV:
https://avecom.fi/tuote/metabones-canon-ef-e-mount-t-smart-adapter-mark-iv/

Odyssey 7q + Sony PXW-FS5 kameraan
Odyssey 7q + Sony PXW-FS5 kameraan
Call Now Button