Blackmagic Design NAB2016 julkistukset

Blackmagic Design julkisti monia uutuuksia NAB 2016 messuilla Las Vegasissa.

Ursa Mini Camera Update päivitys ja uusi OS

Ursa Mini Camera sai vihdoin päivityksen, millä kameroista tulee täysiverisiä studiokameroita CCU-tuella. Atem hallintapaneelista voi säätää kameran värejä, aukkoa jne. Tämä mahdollistuu Kameran SDI-input liitännän kautta. Päivitys on heti ladattavissa valmistajan sivuilta. Lisäksi valmistaja julkisti uuden 7″ Blackmagic URSA Studio ViewFinder -kameramonitorin. Päivitys ja monitori mahdollistaa myös tally ja Talkback ja Intercom toiminnot. Monitori tulee saataville syksyllä. Blackmagic julkisti myös Ursa Mini Cameroille uuden OS:n (operating system). Päivitys sisältää käyttöliittymäuudistuksen helpommilla ja laajemmilla asetuksilla.  Uusia toimintoja ovat mm. 1.33x and 2x zoomaus preview kuvaan tarkennuksen tarkastamiseksi, 3D LUT tuonti ja tallennus esikatselua varten. Uusi OS tulee saataville myöhemmin tänä vuonna.

blackmagic_ursa_studio_wiev

Blackmagic 3G-SDI Arduino Shield uutuus

Tämä uutuuskortti mahdollistaa customoidut CCU-kontrollit Blackmagic Ursa- ja Studio Camera -malleille. Kortti kiinnitetään Arduino kehitysalustaan ja sen avulla voidaan toteuttaa erilaisia käyttöliittymiä kameraohjaukseen. Olemme myös spesifioituneet suunnittelemaan ja rakentamaan spesifikoituja CCU-ratkaisuja Arduino -alustalle. Kysy lisää myynnistämme!

blackmagic_arduino_shield

Blackmagic Video Assist 4K uutuus, heti saatavana suoraan varastostamme!

Blackmagic Video Assist 4K on uusi 7″ videomonitori ja tallennin mm. DSLR-kameroille. Perustaltaan se sisältää kaiken mitä normaali Video Assist, mutta siinä on isompi 7″ näyttö, normaalikokoiset SDI -liittimet, mini XLR-liitännät audiolle ja kaksi SD-korttipaikkaa. Kortteja voi vaihtaa tallennuksen aikana. Tallnnusformaatteja 4k UHD videolle on 10bit ProRes ja DNxHD max 25/30P kuvanopeuksilla ja HD max. 50/60P kuvanopeuksilla. Video Assist 4K hinta on 895€ + alv. Saimme ensierän ensimmäisenäSuomessa! Monitori sopii mainiosti myös Blackmagic Micro Studio Camera 4K -kameran monitorointiin ja tallennukseen.
Tuotesivulle

blackmagic_video_assist_4k

Blackmagic Ultra Studio 4K Extreme 3 uutuus

Tietokone videoliitäntä I/O “top of line” tuotteena julkistettiin Ultra Studio 4K Extreme 3 Video I/O-liitäntäyksikkö. Uutuudessa on mm. Thunderbolt 3 -liitäntä, mikä löytyy paremmista uusista Intel PC-emolevyistä ja H.265 rautaenkooderi! Option laitteen saa myös PCIE liitäntäkortin. Saataville se tulee toukokuussa hintaan 2775€ + alv

blackmagic_ultrastudio_extr

Blackmagic Design Decklink Duo 2 uutuus

Decklink Duo 2 sisältää neljä 3-G SDI liitäntää, mitkä voidaan vapaasti konfiguroida sisääntuloiksi tai ulostuloiksi. Uutuusmalli tulee saataville pian hintaan 490€ + alv
Tuotesivulle

blackmagic_decklink_duo_2

Blackmagic Design Micro Converter HDMI to SDI ja Micro Converter SDI to HDMI uutuus

Blackmagic Micro Converter on uusi pienikoinen ja muunninsarja, mikä saa käyttövirtansa micro-USB liitännästä. Sarjassa on kaksi muunninta: HDMI-SDI tai SDI to HDMI konvertterit. Blackmagic Micro Converter cideokonvertterit ovat heti saatavana suoraan varastostamme! Ja hinta on myös huomattavan pieni!
Blackmagic Micro Converter HDMI to SDI tuotesivulle
Blackmagic Micro Converter SDI to HDMI tuotesivulle

blackmagic_design_micro_converter_hdmi_to_sdiblackmagic_design_micro_converter_sdi_to_hdmi

 

Blackmagic Design Duplicator 4K uutuus

Blackmagic Duplicator 4K tallentimella voi tallentaa tapahtuman videomateriaalin samanaikaisesti 25:lle SDHC/SDXC-kortille. Tallennusmuotona on SD-, HD- tai Ultra HD-tasoinen H.265 10-bit 4:2:0.
Tuotesivulle
blackmagic_design_duplicator_4k

Blackmagic Design MultiView 4 uutuus

Blackmagic MultiView 4 on kompakti ratkaisu max. neljän kanavan multiview -monitorointiin. Sillä voidaan monitoroida samanaikaisesti neljää eri videolähdettä yhdelle näytölle tai monitorille. MultiView 4 toistaa SD-, HD- ja Ultra HD-tason videoformaatit samalla näytöllä.
Tuotesivulle

blackmagic_design_multiview_4

Avecom on virallinen Blackmagic Design jakelija Suomessa ja toimimme suoraan valmistajan alaisuudessa.

Call Now Button