Avecom Atem Mixer Control for Camera Stand V.2!

Avecom Atem Mixer Control for Camera Stand versio 2 toimitukset alkavat!

Itse kehittämämme ja valmistamamme mikseriohjaimen toinen kehitysversio Blackmagic Design Atem sarjan miksereille on nyt tuotantovaiheessa! Ensimmäisenä ohjaimia saa käyttöönstä mm. Yle. Ohjain on täysin uudelleensuunniteltu kotelon, piirilevyn ja ohjelmiston osalta. Mm. kotelo on Suomalaisessa konepajassa jyrsitty.

Ohjaimen idea on se, että kuvaaja voi ohjata ja miksata suoratuotantolähetystä tai taltiointia pääkameran ohjauskahvaan kiinnitetyllä ohjaimella ja tarkkailla tulokanavia kameran päälle kiinnitettävästä multiview -näytöstä. Ohjainta pystyy käyttämään peukalolla irroittamatta otetta videopään kahvasta. Tämä soveltuu esim. yhden käyttäjän tuotantoihin , missä lisäkamerat voivat olla kylmiä kameroita (tutustu esim. Blackmagic Design Micro Studio Camera) tai robottikameroita.

Versiossa kaksi on nyt kaksi toimintamoodia. Suora leikkaus programmiin (CUT/AUTO) tulokanavan numeropainikkeesta tai Preview -moodi, milloin numeropainikkeista valitaan preview -kanava CUT tai AUTO -painike leikkaa preview -kanavan program -kanavaan. Ohjaimessa on seitsemän tulokanavan miksaus ja 1 tai 2 DSK -kanavaa.

Ominaisuudet

– Ohjain voidaan asentaa oikeaan tai vasempaan kameran jalustakahvaan tai sitä voi käyttää myös pöydällä perinteiseen tapaan.
– Mukana korkealaatuinen 25cm Magic Arm ja kiinnitys klamppi (arvo yli 100€).
– 10kpl huipputuntumalla varustettua mikseripainiketta, mitä käytetään kalleimmissakin videomiksereissä. 18mm leveät painikkeet ovat riittävän leveät peukalokäyttöön. Myös kahden painikkeen liipaisun blokkaustoiminto.
– Käytettävissä myös pöydällä
– Toimii myös ilman tietokonetta. Atem mikseri ja ohjain voidaan kytkeä suoraan toisiinsa tai kytkimen kautta
–  Toimii myös LAN POE -virralla (kysy POE -virtalähteitä myynnistämme) tai 6-12V DC-virtalähteellä
– Yhteensä 10 -painiketta.
– Seitsemän live -kanavan painikkeet, 1 tai 2 DSK painikkeet, AUTO ja CUT -painikkeet
– Kaksi vaihdettavaa toimintamoodia: Direct program tai Preview -mode
– Ristikuvan ajan säätö potentiometrillä lähes nollasta neljään sekuntiin rullasäätimellä
– RJ45 -liitäntä Atem miksereiden ohjaukseen. Tuettuina kaikki Atem Mikserimallit: Atem Television Studio, Atem M/E1, Atem M/E 4K, Atem Production Studio 4K, Atem M/E2
– Laitteen pohjassa tukeva 1/4″ kierre kiinnitysvarren kiinnitykseen. Mukana tulevan magic arm -varren avulla saat kiinnitettyä kontrollerin jalustan käsikahvaan, jalustan runkoon, kameran rigiputkiin yms. Lisäksi voit käyttää armia myös muihin tarkoituksiin! Mukana clamp -kiinnitin. Pikakiinnitysrulla jäykistää varren nivelet, irroitettava Clamp -kiinnitin
– Kotelona tukeva jyrsitty eloksoitu alumiinikotelo
– USB-liitin päivityksiin

Teemme myös custom -ohjelmointeja painikkeisiin. Kysy kustomoinnin hintaa.
Ohjaus toimii Atem-mikserin IP-osoite tulee olla tehdasasetuksella 192, 168, 10, 240.
Ohjaimen kiinteä oma IP-osoite on 192, 168, 10, 99.
MAC address: DE-AD-BE-EF-FE-ED
Mikäli IP-osoitteita täytyy muuttaa, ne kannattaa ilmoittaa tilauksen yhteydessä.

Introductory Price

Markkinoilletuonnin kunniaksi tarjoamme ohjainta nyt rajoitetun ajan alennettuun hintaan 849€ + alv (Norm. 1190€ + alv)

Call Now Button