Blackmagic Design Ursa Mini 4K EF tarjouskampanja varastoerä varusteilla!

Päivitys 6.4.2016 – Kampanja varastoerä on nyt loppuunmyyty. Kysy tämän hetkistä tarjoushintaa myynnistämme!

Meillä varastossa ja DEMO näytillä!

Blackmagic Design Ursa Mini 4K EF -kameroiden saatavuus on ollut heikkoa pitkään. Onneksi me olemme saaneet sitä kuitenkin varastoon, koska olemme ennakkotilanneet sitä ajoissa. Blackmagic Design Ursa Mini 4.6K EF -kameroiden toimitukset sitä vastoin eivät ole vieläkään alkaneet, mutta ennakkotilauksia pystymme todennäköisesti toimittamaan kevään aikana.
Jos olet hankkimassa Blackmagic Design Ursa Mini 4K EF -kameraa, niin meillä sitä on toimittaa suoraan omasta varastostamme myös sopivilla varusteilla maustettuna!

Tuotesivulle
Kysy kokonaistarjous myynnistämme!

Avainominaisuudet

Blackmagic Design Ursa Mini 4K EF on varsin edullinen kamera ja mukaan saa vielä lähes 1000€ arvoisen Blackmagic Design Davinci Resolve Studio täysversion USB -avaimen veloituksetta!

Kameran metallirunko on kompakti, runko eikä painokaan ole liian raskas. Kennon iso jäähdytyselementti vie suuren osan kameran sisätilasta. Kameran kuvan terävyys on erinomaisen tarkka ja koodekkivalikoimai aina RAW-tallennukseen asti hyvä. Lisäksi 4K:ta voi tallentaa jopa 60P kuvanopeudella ja FullHD:tä max. 120FPS nopeudella(Windowed mode). Kameralla voi toki tallentaa myös kevyempiä formaatteja esim. Proress LT, milloin kuvausaika kortille kasvaa riittäväksi esim. dokumenttituotantoon. Ursa Mini 4K EF -mallissa sulkimena käytetään Global-shutteria, mitä tämän hintaluokan laitteissa ei muilla merkeillä ole nähty. Koska kaikki pikselit valotetaan kerralla, kuvassa ei ole rolling shutterin ongelmia liiketoistossa. Global shutterin ongelmana on rolling shutteria hiukan heikompi herkkyys, mutta kameran hintaan nähden herkkyys on kuitenkin varsin hyvä. Asiakkaamme ovat ollet tyytyväisiä kameran hämärätoistoon varsinkin RAW:na kuvattaessa.

Kameran 5″ FullHD LCD on hyvä ja tämän hintaluokan laitteissa vastaavaa ei ole aiemmin nähty. Hyvin toimiva focus assistant helpottaa tarkennusta.

Mikäli kameraa tarvitsee käyttää olalla, on Ursa Mini Shoulder Kit toimiva ratkaisu. Silloin kameraan tarvitsee ostaa Ursa Viewfinder -etsin. Kamera on hyvin balanssissa olalla ja linssin käyttö sujuu varsin hyvin.

Kamera sopii myös studiokäyttöön koska siitä löytyvät 12G SDI-liitäntä, RET -SDI input, Ref/ Timecode Input ja iso 5″ näyttö. Miksaaja voi muuttaa kameran säätöjä Atem miksereiden control-ohjelmistosta, kuten esim. väritasapainoa.

Lisävarusteet

Ursa Viewfinder etsin on tarkka ja korkealaatuinen:
https://avecom.fi/tuote/blacmagic-design-ursa-viewfinder/

Kameran käyttöön olalla Ursa Mini Shoulder Kit on hyödyllinen lisävaruste:
https://avecom.fi/tuote/blackmagic-design-blackmagic-ursa-mini-shoulder-kit/

Uusi kevyt ja kompakti Dynacore V-Lock akkusarja soveltuu kameran akuksi mainiosti!
https://avecom.fi/2015/12/dynacore-uudet-kompaktit-v-lock-akut-nyt-saatavana/
https://avecom.fi/tuote/blackmagic-design-ursa-vlock-battery-plate/

Nopeat (max. 525MB/s)  ja luotettavat Lexar CFAST 2 -kortit ja lukijat kameraan
https://avecom.fi/?post_type=product&s=Lexar+CFast

Sigman varastossa olevista EF-objektiiveista merkittävän alennuksen tämän kameran oston yhteydessä! Kysy myynnistämme lisää!
https://avecom.fi/?post_type=product&s=sigma

Bundlekampanjat

Nyt kamerasta ja etsimestä edullinen bundle kampanja sisältäen etsimen ja 128MB CFAST2 -kortin!
https://avecom.fi/tuote/blackmagic-design-ursa-mini-4k-ef-bundle/

Mitä Blackmagic Design Ursa Mini 4.6K EF tuo lisää?

Kamera on muuten sama, mutta siinä on vielä isokokoisempi kenno isommalla pikselimäärällä, suuremmalla herkkyydellä ja global shutter sulkimen sijaan rolling shutter. Rolling shutter- on parempi vaikeissa valaistusolosuhteissa, mutta liiketoisto ei ole nin hyvä nopeassa liikkeessä. Ero herkkyydessä ei kuitenkaan ole mahdottoman suuri 4K -malliin käytännössä, joten kannattaa harkita kannattaako 4.6K mallista maksaa lähes puolet enemmän. Lisäksi jos 4.6K mallin tilaa vasta nyt, sen saa vasta aiempien ennakkotilauksien toimitusten jälkeen ja kameran saaminen venyy.

Myös Blackmagic Design Ursa Mini 4K PL mallia varastossamme

Lisätietoa PL -mallista ja kampanjahinnasta

Call Now Button