Blackmagic Design Ursa Mini 4.6K EF demokamera nyt meillä!

Päivitys 8.8.2016 Nyt saatavana varastossamme rajoitetusti! Kysy!

Blackmagic Design Ursa Mini 4.6K EF toimitukset alkavat. Demokamera nyt meillä!

Tätä kameraa ovat monet odottaneet hartaasti ja pettyenkin toimitusten alkamisen viivästyttyä pahasti. Nyt vihdoin toimitukset alkavat hiljalleen ja saimme Ursa Mini 4.6K EF -demokameran. Voit tulla tutustumaan kameran hämmästyttävään dynamiikkaan ja todella pieneen hämäräkohinaan. Demokamera on myös vuokrattavissa tuotantoihin. Jos olet kameran tilausjonossa saat kameran vuokralle erikoisedullisella hinnalla. Olemme tilanneet kameraa jo lähes vuosi sitten ensimmäisen erän ja kaikkiaan olemme tilanneet kameraa runsaasti ja meillä on vielä ennakkotilauksissa korvamerkitsemättömiä kameroita jäljellä. Huomaa että kameran hinta on noussut vuoden vaihteessa, mutta myymme viime vuonna tilatut kamerat vanhalla edullisemmalla hinnalla. Kysy tarjous. Kameraa on mahdollista saada myös testiin.

Global Shutter puuttuu

Osasyy toimitusajankohdan alun viivästyksiin on ollut se, ettei valmistaja ole saanut toimimaan tämän mallin Global Shutter -suljinta toivotulla tavalla. Jotta kamera saataisiin viimein markkinoille, valmistaja päätti alkaa toimittamaan kameraa ilman Global Shutter -suljinta ja kamerassa toimii nyt siis vain rolling shutter. Mitään takeita ei ole siitä, saadaanko rolling shutter loppujen lopuksi toimimaan firmware päivityksellä. Kameran spekseistä se on kuitenkin poistettu. Jos tarvitset hyvää liiketoistoa niin kameraksi kannattaa harkita Ursa Mini 4K -kameraa, mistä global shutter löytyy. Ursa Mini 4K -kameroista meillä on tällä hetkellä uskomaton varastotarjouskampanja menossa, joten kannattaa tilata se heti, koska tarjous päättyy pian!
Lisätietoa Ursa Mini 4K EF tarjouskampanjastamme.
Lisätietoa Ursa Mini 4K PL tarjouskampanjastamme.

Uskomaton kuvan dynamiikka!

Blackmagic Design Ursa Mini 4.6 kamerassa on iso 4.6K Super 35mm kenno 15-aukon dynamiikalla. Kenno on myös fyysisesti isompi kuin edullisemman 4K -mallin. Blancmagic on julkaissut sivuillansa RAW:na kuvattuja esimerkkituotantoja ja jo niiden perusteella voidaan todeta että kameran dynamiikka, värien erottelukyky kuvan mustassa ja vaaleassa päässä on huikea. Samoin kennon kohina hämärässä on hyvin pientä.

Avainominaisuudet

Blackmagic Design Ursa Mini 4.6K EF on kuvanlaatuun nähden kohtuuhintainen elokuvakamera ja sen mukaan saa vielä lähes 1000€ arvoisen Blackmagic Design Davinci Resolve Studio täysversion USB -avaimen veloituksetta!

Kameran magnesium runko on vahva ja painoa ei ole liikaa. Kennon iso jäähdytyselementti vie suuren osan kameran sisätilasta. Kameran kuvan terävyys on erinomaisen tarkka ja ylitää jopa DCI4K-terävyyden ja koodekkivalikoimaa on aina Cinema DNG RAW-tallennukseen asti. Lisäksi 4K:ta voi tallentaa jopa 60P kuvanopeudella ja FullHD:tä max. 120FPS nopeudella (Windowed mode). Kameralla voi toki tallentaa myös kevyempiä formaatteja UltraHD kuvanlaadulla kuten esim. Proress LT, milloin kuvausaika kortille kasvaa riittäväksi esim. dokumenttituotantoon. Kameran 5″ FullHD LCD on hyvä ja tämän hintaluokan laitteissa vastaavaa ei ole aiemmin nähty. Hyvin toimiva focus assistant helpottaa tarkennusta. Mikäli kameraa tarvitsee käyttää olalla, on edullinen Ursa Mini Shoulder Kit toimiva ratkaisu. Silloin kameraan tarvitsee ostaa lisävarusteena tarkka Ursa Viewfinder -etsin. Kamera on hyvin balanssissa olalla ja linssin käyttö sujuu varsin hyvin. Kamera sopii myös studiokäyttöön koska siitä löytyvät 12G SDI-liitäntä, RET -SDI input, Ref/ Timecode Input ja iso 5″ näyttö. Miksaaja voi muuttaa kameran säätöjä Atem miksereiden control-ohjelmistosta, kuten esim. väritasapainoa.

Lisävarusteet suoraan varastosta

Ursa Viewfinder etsin on tarkka ja korkealaatuinen:
https://avecom.fi/tuote/blacmagic-design-ursa-viewfinder/

Kameran käyttöön olalla Ursa Mini Shoulder Kit on hyödyllinen lisävaruste:
https://avecom.fi/tuote/blackmagic-design-blackmagic-ursa-mini-shoulder-kit/

Uusi kevyt ja kompakti Dynacore V-Lock akkusarja soveltuu kameran akuksi mainiosti!
https://avecom.fi/2015/12/dynacore-uudet-kompaktit-v-lock-akut-nyt-saatavana/
https://avecom.fi/tuote/blackmagic-design-ursa-vlock-battery-plate/

Nopeat (max. 525MB/s)  ja luotettavat Lexar CFAST 2 -kortit ja lukijat kameraan
https://avecom.fi/?post_type=product&s=Lexar+CFast

Sigman varastossa olevista EF-objektiiveista merkittävän alennuksen tämän kameran oston yhteydessä! Kysy myynnistämme lisää!
https://avecom.fi/?post_type=product&s=sigma

Pyydä tarjous kokonaisuudesta!

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous kamerasta varusteineen. myynti [at] avecom.fi tai palautelomakkeemme kautta.
Kameroiden tuotesivuille:
Blackmagic Design Ursa Mini 4.6K EF tuotesivulle
Blackmagic Design Ursa Mini 4.6K PL tuotesivulle

Blackmagic Design Ursa Mini 4K EF kampanja
Blackmagic Design Ursa Mini 4K PL kampanja

Call Now Button