Blackmagic Design Micro Cinema Camera – Nyt varastossa!

Nyt saatavana ja toimituksessa!

Blackmagic Micro Cinema Camera toimitukset alkoivat ja saimme erän uutuuskameraa vihdoin varastoon! Meiltä löytyy myös myös demo esittelykamera!

Super 16 -kennon elokuvakamera on tehty ensisijaisesti kopterikäyttäjiä silmällä pitäen. Voit tallentaa nopealle SD(HC/XC)-muistikortille 1080p-videokuvaa CinemaDNG RAW tai ProRes -muodoissa. Kamera sopii myös moneen muuhun tarkoitukseen, kuten kylmäksi kameraksi erikoisiin kuvakulmiin. Kamerassa on 15pin liitäntä, ja sovitinkaapeliviuhka, millä kameran säätöjä voi ohjata monipuolisesti .Liitännässä on Power input, LANC input, S.Bus channel input ja neljä PWM -kanavatuloa esim. RC-laitteiden vastaanottimeen tai
rakennetulle ohjaimelle. Virran kamera saa virtalähteestä tai Canon LP-E6 tyypin akusta. Jos tarvitset kameraan erikoisohjaimen kamerasäätöihin, voimme suunnitella ja valmistaa sellaisen tarpeesi mukaan.

Löydät meiltä myös lisävarusteet kameraan kuten akut ja Metabones linssiadapterit. Kysy tarjous kokonaisuudesta!

Tuotesivulle

Esimerkkiklippi Vimeossa

Myös Blackmagic Micro Studio Camera 4K mallia löytyy suoraan varastosta!

Avecom on virallinen Blackmagic Design jakelija Suomessa ja toimimme suoraan yhteistyössä valmistajan kanssa.

Call Now Button