Grass Valley Edius 8 päivitys promokampanja Huhtikuun loppuun!

Päivitys 3.5.2016.
Alkuperäinen Jump upgrade kampanja on päättynyt, mutta valmistaja jatkaa Jump Upgrade päivityskampanjaa 30.6.2016 saakka.

Jos sinulla on mikä tahansa Grass Valley Edius NEO -versio tai Edius PRO 2,3,4,5,6 tai 6.5 versio (Vuosia sitten valmistajan nimi oli Canopus), voit päivittää nyt Ediuksesi edullisesti uusimpaan Edius PRO 8 -versioon huhtikuun loppuun mennessä!
Päivityksen saat meiltä nettohintaan 399€ + alv
Päivitys toimitetaan sinulle nopeasti lataus-versiona!

Edius PRO 8 editointiohjelmisto sisältää tällä hetkellä päivitetyn käyttöliittymän, uuden klippien hallintatyökalun, tuen neljännen sukupolven Intel Core prosessoreille, Canon XF-AVC tuen,  kiihdytetyn 4K H.264 toiston, Windows 10 tuen, OpenFX efektilaajennuksien tuen (mm. Boris Continuum Complete, HitFilm and Sapphire plugins), optimoidumpi DNxHD ja ProRes toisto ja lukuisia muita pienempiä parannuksia.

Edius 8 PRO editointiohjelmistoon on luvattu myös lukuisia ominaisuuksia, mitä Edius 8.1 versiossa ei vielä ole. Huhtikuussa jakeluun tuleva Edius Pro 8.2 päivitys sisältää jo todennäköisesti suurimman osan luvatuista ominaisuuksista:

• Motion tracking
• High quality slow-motion (optical flow)
• New color grading mode
• RAW support
• LOG/LUT support
• Scalable 125%/150%/200% display delivers a more consistent experience across devices, including HiDPI Windows 8.1 displays
• Background rendering
• Frame rate converter

Edius PRO 8 Jump Upgrade tuotesivulle

Lisätietoa saat myös valmistajan sivuilta, mistä voit ladata myös 30 trial-version.
www.grassvalley.com/edius

Avecom Media Oy on Grass Valley Edius maahantuoja Suomessa.

Call Now Button