Dynacore uudet kompaktit V-Lock akut nyt saatavana

Saimme varastoon odotettua uutta Dynacoren DM-sarjan akkuja! DM-sarjan VLock-akut ovat kompakteja ja kevyitä. Koko on vain 127 x 90 x 52mm ja paino 0.8-09kg! Ne sopivat loistavasti esim. uusiin Blackmagic Ursa Mini -kamerasarjan kanssa. Malliston kapasiteetti on 95-150Wh. Dynacore DM-155S riittää virran-antoteholtaan myös max. 150W ledipaneeliin ja DM-130S malli max.100W ledipaneelille.

Dynacore käyttää akuissaan laadukkaita japanilaisia Panasonicin kennoja, mitkä kestävät käyttöä. Lisäksi akuissa on D-TAP -liitin esim. akkuvaloille ym. lisälaitteille. D-tap kaapeleita voi kysyä myynnistämme. Akussa on myös viisipylväinen ledinäyttö akun kapasiteetille.

Uusi akkusarja on erinomainen V-lock akkuja käyttäville elokuva ja tuotantokameroille ja isompikapasiteettiset mallit sopivat myös erinomaisesti ledipaneeleille ollen kevyitä. Myönnämme akuille 6kk takuun.

DM malliston tuotesivulle:
https://avecom.fi/?post_type=product&s=dynacore+dm-

Dynacorelta saat myös laadukkaat tyyppikohtaiset akut Sony, JVC, Canon ja Panasonic ammattivideokameroille

Avecom on Dynacoren maaahantuoja Suomessa.

Dynacore-DM-95-ursa-mini

Call Now Button