Blackmagic Design Micro Studio Camera 4K nyt varastossa!

Saimme Blackmagic Design Micro Studio Camera 4K uutuuskameraa varastoon!

Tämä pienikokoinen vain 304g (runko) painava ammattikamera soveltuu ns. kylmäksi kameraksi esim. livetuotantoon tai tilan 4K-tarkkailukameraksi tai kuvaukraanaan. 10bit 6G-SDI ja HDMI-liitännät sisältävään videokameraan saa liitettyä monipuolisesti eri objektiiveja active MFT-bajonetin ansiosta. Lisäksi kameran säätöjä voi muuttaa esim. ATEM -miksereiden hallintapaneelista, kuten värejä, gainia ja aukkoa. Lisäksi kamerassa on RS422 PTZ-ohjausliitäntä, lanc, B4 lens control -liitin, Genlock ja Futaba-liitin, minkä avulla voi toimintoja ohjata vaikka radiohjaimella tai itserakentamlla ohjaimella. Virran kamera saa virtalähteestä tai Canon LP-E6 tyypin akusta.

Tuotesivulle

Tsekkaa myös bundlekampanja Atem Production Studio 4K mikserin kanssa!

Metabones maahantuojana saat meiltä myös objektiiviadapterit kameraan Canon EF, Nikon G ja muille bajoneteille. Valikoimassa löytyy myös Speed Booster Ultra mallit, mitkä parantavat objektiivin valovoimaimaa ja kuvan laajakulmaisuutta!
https://avecom.fi/tuote-osasto/objektiivit-ja-sovittimet/metabones-adapterit/

Avecom on virallinen Blackmagic Design jakelija Suomessa ja toimimme suoraan yhteistyössä valmistajan kanssa.