Tarjous kokonaisuudesta ja leasing

Uusimme syksyllä toiminnanohjausjärjestelmämme ja siten pyrimme jatkossa vastaamaan myös tarjouspyyntöihin nopeammin. Myös verkkokauppatuotteemme tiedot päivittyvät ripeämmin kuin aiemmin.

Avecom pyrkii palvelemaan asiakkaitaan niin kokonaisjärjestelmissä kuin yksittäistuotteissakin. Vaikka meillä on verkkokauppa, kannattaa kokonaishankinnoissa pyytää aina tarjous myynnistämme. Vakioasiakkaillemme pyrimme myös antamaan alennuksia tuotehankinnoissa. Isommissa yli 1500€ hankinnoissa vaihtoehtona on myös leasing, mistä kannattaa muistuttaa tarjouspyynnössä. Pyrimme myös antamaan näkemystä ja tuotetietoa hankintaan sopivissa laitteistoissa ja kustannustehokkuudessa. Koska tuoterepertuaarimme on laaja ja emme voi tietää kaikkea kaikista laitteista, niin pyrimme selvittämään tarvitsemaasi tietoa kysyttäessä.

Tarjouspyynnöt voi laittaa osoitteeseen myynti[at]avecom.fi

Myynnin puhelinnumero: 044 2533172

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *