Blackmagic Ursa Mini, Micro Studio Camera 4K ja Micro Cinema camera toimitukset

Päivitys 22.3.2016
Blackmagic Design Micro Cinema camera nyt saatavana meiltä suoraan varastosta edullisesti!

Päivitys 27.1.2016
Blackmagic Design Ursa Mini 4.6K EF ja PL mallien toimitukset alkanevat vasta maalis-huhtikuussa, koska valmistaja saa vasta huhtikuuhun mennessä Blackmagic Design Ursa Mini 4K mallien ennakkotilaukset toimitettua.

Päivitys 10.12.
Ursa Mini 4K EF ja Blackmagic Design Micro Studio Camera 4K kameraa nyt rajoitetusti suoraan varastostamme!

Meiltä kysytään usein uusien Blackmagic Design Ursa Mini kameroiden toimitusaikatauluista. Viimeisimpien tietojen mukaan Ursa Mini 4K toimitukset alkavat marraskuussa, mutta kaikki toimitukset ovat ennakkotilauksia. Kamera täytyy käytännössä tilata nyt jos sen voi kuvitella saavansa tämän vuoden puolella. Blackmagic Design Ursa Mini 4.6K toimitukset alkavat näillä näkymin joulukuussa ja on paljon mahdollista, että saamme vain muutaman kameran tämän vuoden puolella valmistajalta. Myös Ursa Viewfinder ja Ursa Mini Shoulder Kit saatavuus on huono. Blackmagic Design Micro Studio Camera 4K kameran toimitukset ovat alkaneet, mutta myös siinä saatavuus on koko loppuvuoden erittäin heikko. Micro Cinema camera:n toimitukset alkanevat joulukuussa. Kaikki Blackmagic Designin antamat tiedot ovat arvioita ja voivat muuttua ajan kuluessa.