Uusien langattomien Sennheiser ja Rode solmiomikrofoni-kittien eroavaisuuksia

Olemme saaneet viimein varastoon Sennheiser AVX-ME2 SET ja Rode rodelinkFK uudet langattomat solmiomikrofonisetit. Monet ovat kyselleet mitä uutta näissä on ja kannattaako Senheiseristä maksaa enemmän? Aikaisemmin langattomat siirsivät äänen analogisesti langattomille mikrofoneille määrätyillä taajuusalueilla, mutta mämä uutuussetit toimivat wifi-taajuuksilla digitaalisesti. Kantavuudet ovat samaa luokkaa kuin analogisilla laitteilla.

Sennheiserissä on vaihdettavat litium akut mutta Rodessa on AA-paristoakut / USB virtakäyttö. Molemmissa virtapistoke  on puhelimista tuttu pieni USB. Molemmat ovat helppoja käyttää, mutta Sennheiserissä taajuudet säätyvät pienemmällä vaivalla.

Mitä parempaa Sennheiserin langattomassa sitten on?
1. Suoraan XLR-liitäntään tuleva vastaanotin, mikä sammuu ja käynnistyy Phantom-jännitteellä automaattisesti
2. Lähettimen ja vastaanottimen pieni koko. Roden lähetin ja vastaanotin on huomattavasti kookkaampia
3. Sennheiserin pohjakohina vähisempää. Rode ritisee hieman.
4. Sennheiserissä laadukkaampi mikkikapseli
5. Laturi mukana

Mikäli äänenlaatu ja laitteiden koko ei ole määräävä tekijä, Rode on ihan kelpo laite hintaisekseen. Hinta on edullisin ammattikäyttöön suunnatuista laitteista. Mikäli haet laatua, Euroopassa valmistettu Sennheiser maksaa hintansa takaisin pitkässä juoksussa. Molempia saat meiltä edullisilla hinnoilla!

Sennheiser AVX-ME-SET tuotesivulle

Rode rodeLinkFK tuotesivulle  (Bundle XLR-liitännällä)

Rode rodeLinkFK tuotesivulle

Call Now Button