Blackmagic Design Ursa 4.6K Turret upgrade

Blackmagic Design julkaisi keväällä NAB-messuilla 4.6K version Ursa kamerasta, missä on suurempi kenno pikseleiltään ja kooltaan kuin edullisemmassa mallissa ja lisäksi parempi 15 aukon dynamiikka sekä global shutterin lisäksi rolling shutter. Nykyiset omistajat voivat päivittää kohtuuhinnalla nykyisen versionsa parempaan malliin, tai jos olet ostamassa Ursa 4.6K kameraa, teemme sinulle hyvän diilin nykyisestä mallista jonka päivitämme syksyllä teille 4.6K versioon.

Kysy tarjous Ursa 4.6K päivityshintaa kamerallesi ja tarjousta uudesta Ursa kamerasta päivityksellä. Tarjoamme nyt muutamaa kameraa suoraan varastosta erittäin kilpailukykyisellä tarjouksella! Kysy myynnistämme tarjous!

Blackmagic Design Ursa PL tuotesivulle

Blackmagic Design Ursa EF tuotesivulle